Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

58daging

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum
Hocam aynı sorun anlattığınız gibi bende de oldu.Yolculuk sırasında telefon cebimdeydi fazla ısınmıştı cebimden çıkardım baktım kapalı açılmıyor da bir süre sonra soğudu.Eve geldiğimde şarja taktım ilk 1 dk içinde çok fazla ısındı hemen çıkardım.Ertesi gün şarj a bir daha taktık baktım şarj da olmuyor Evo firmasını arayıp garantiye yolladım.Acaba sorun bizden mi kaynaklı yoksa cihazda olabilen durumlar arasında mı ?

Oyla:

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
Denedim en azından ilerleme başlıyor, flash işlemi başlıyor biraz ilerliyor sonra takılı kalıyor, "writefile position 000xxxx size xxxx" gibi bir mesajda takılı kalıyor. Uzun süre beklediğim halde ilerlemiyor.
USB bağlantı noktalarını değiştirdim, windows 7 64 bit, sürücü imzalarını devre dışı bıraktım ve miflash uygulamasını yönetici modunda çalıştırıyorum. Yine de olmadı. Başka ne yapabilirim?

hocam çözebildiniz mi aynısı bende oldu aynı şekilde ilerlemiyor

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
bugun basıma yıne geldı yıne sarj almıyor daha ıkı ay bıle olmadı yapılalı . nasıl bır ıllete bulastık ya
kırcam sımdı telefonu arkadas durmadan sarj sorunu yasıyorum .. cakma telefonlar bıle bukadar arıza yapmıyor ..

sıcaklık 58 59 cıkıyor .. gıttım dondurucuya koydum telefonu soguttum .. sonra aldım sarja taktım baktım sar oluyor .
sonra telefon tekrar ısınmaya basladı sıcaklık 55 gecıjnce yıne sarj almayı bıraktı

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
bugun basıma yıne geldı yıne sarj almıyor daha ıkı ay bıle olmadı yapılalı . nasıl bır ıllete bulastık ya
kırcam sımdı telefonu arkadas durmadan sarj sorunu yasıyorum .. cakma telefonlar bıle bukadar arıza yapmıyor ..

sıcaklık 58 59 cıkıyor .. gıttım dondurucuya koydum telefonu soguttum .. sonra aldım sarja taktım baktım sar oluyor .
sonra telefon tekrar ısınmaya basladı sıcaklık 55 gecıjnce yıne sarj almayı bıraktı
Üstadım, Cihazı isterseniz bir sıfırlayın tamamen, Hard Reset yapınca, genelde bu tür sorunlar düzeliyor....önceden Full yedek almayı unutmayın...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
yenıden rom kurdum sonuc yıne aynı

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şarj soketi veya batarya sorunlu görünüyor.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
daha ıkı ay olmadı yapılalı yıne aynı sorun .
tamır yolu gozuktu yıne
sonrada telfona bay bay
bıdaha Mİ telefon almayacagım kesınlestı anlasılan
yıne samsungcuların elıne mahkum olacagız
Güney Kore Cihazlarından uzak durun bence....En İyisi yine de ÇİN malları.8=)nod~~

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazı şarj etmr alışkanlığınız nasıl? Araç çakmak şarjı ile şarj ettiniz mi? Orjinal kablo adaptör harici kullandınız mı? Nasıl şarj edersiniz? Şarjdayken oynar mısınız veya yatarken takıp sabah çıkaranlardan mısınız?

Aynı sorun tamir sonrası tekrar ettiysr burada suçu kendinizde nasıl kullandığınızda aramanız gerekli. Yok pardon çin malı değil mi bozulur :D İyi günler.

Oyla:

gossde

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gözde
Cihazım
miui 5s plus
Konular
0
Merhaba,
Mi 5s plus telefonum 2 gündür açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda açılacakmış gibi mi amblemi çıkıyor, alt tuş ışıkları yanıyor ama sonrasında açılmıyor. Bilgisayara taktığımda cihaz mi 5s plus olarak görünüyor, 10 saniye sonra kayboluyor. Şarja taktığımda ise ekranda pil göstergesi çıkıyor, o da kısa bir süre sonra kayboluyor ve şarj olmuyor.
Benzer sorunu yaşayan var mı?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhaba,
Mi 5s plus telefonum 2 gündür açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda açılacakmış gibi mi amblemi çıkıyor, alt tuş ışıkları yanıyor ama sonrasında açılmıyor. Bilgisayara taktığımda cihaz mi 5s plus olarak görünüyor, 10 saniye sonra kayboluyor. Şarja taktığımda ise ekranda pil göstergesi çıkıyor, o da kısa bir süre sonra kayboluyor ve şarj olmuyor.
Benzer sorunu yaşayan var mı?
Yazılımsal gibi görünüyor. Bootloader kilidinizi kaldırmış mıydınız?

Oyla:
Üst Alt