Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

utkudagistan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
mi5
Konular
6
utku kardeşimmm ne diyosun sen özelden numaranı yazsana bana konuşaLım .Cihazım bugun öğlen geldi . bu delta servis kadr afedersiniz saçma sapan bi servis görmedim . cihazım 30 günü de geçti bugun geldi . ücret iadesi mümkün değilmiş. 0850 müşteri hizmetlerini arıyorum ordan bana verilen bilgi 2 hafta öncesine kadr anakart sipariş vermişler onu bekliyorlarmış o sebepten dolayı uzun sürmüş. dünde teknısyen aradı bana verdiği cevabı cihaz kendini güvenli moda almış . yeni yazılım atılıp sorun giderilmiş . bugun cihazı paketınden actım sabırsızlıkla kırmızı ısık yanıp sönüyordu açılmıyor şuan cihazım .Allah belasını versın bu servisin. hiç bi şekilde emeğini haketmiyorlar . Resim yükleyeceğim utku al bol bol bakarsın mi5 kötülemek içinmiş . ben o zaman neden mi5 alayım kötüyse . Şuan paramızla rezil olduk anlayaacağınız .. Aynı Şekilde mi5s de war abimde çatır çatır maşallahı var kullanıyor yani. mi5 in ısınma sıkıntısı büyük problem yarattı bana. Allahtan hepsiburaadadan almışız da garanti olsun diye aldık. Lanet olsun geldi içimden mi5 e .ne pc de tepki war ne reco moda giriyor.Millete yardım etmek için yorum yaparlar bize de gelem yoruma bak . tşkürler anlayaşın için utku gardaş
Kardeşim öncelikle ben delta servisin avukatı değilim ve servislerin çoğu böyle süründürüyor malesef. İkincisi konuşurken sakin konuş burası senin gibilerin yeri değil. Son olarak yazdığın mesajlar birbiriyle tutarsız oldu diye yazdım sana yoksa ben de mi5 kullanıyorum ve üç beş kişi kötüledi diye telefonu çöpe atmam.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

jinjin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi5
Konular
1
Cihaz açılmıyor malesef. Yarın sabah ilk işim tekrar göndermek zaten 2 saat felan konustuk müşteri hizmetleri ile servis de bi iş dönüyor ama anlamadım. Birisi kart siparişi diyo birisi yazılım diyo hiç bişşi anlamadım

Oyla:

bayatak70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bayram
Cihazım
mi 5s plus
Konular
1
hayırlı günler benim sorunum mi 5s plus güncelleme sonrası 1 saat mi logosunda kaldı acılmadı bende kapatıp tekrar acıtıgımda suanda hiç acılmıyor sarj ja taktığımda hiçbir belirti yok ama sarj %90 cıvarında oldugunu tahmin ediyorum tuş kombizasyonunu denedım ne recoveri mod nede fastboot konumuna geçmiyor ama pc ye baglandı uyarısı driver geliyor. acıl yardım ne yapabilirim tekrar düzelirmi.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hayırlı günler benim sorunum mi 5s plus güncelleme sonrası 1 saat mi logosunda kaldı acılmadı bende kapatıp tekrar acıtıgımda suanda hiç acılmıyor sarj ja taktığımda hiçbir belirti yok ama sarj %90 cıvarında oldugunu tahmin ediyorum tuş kombizasyonunu denedım ne recoveri mod nede fastboot konumuna geçmiyor ama pc ye baglandı uyarısı driver geliyor. acıl yardım ne yapabilirim tekrar düzelirmi.
PC 9008 olarak mı görüyor hocam?

Oyla:

bebelaksi12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Beyler aynı sorun bendede oldu cihazın tuşları tepki vermiyor pc de kablo takınca ses geliyor fakat dosya aktarımı falan olmuyor anlamadım sebebini aradım bulamadım lütfen bilgili biri yardım etsin

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Beyler aynı sorun bendede oldu cihazın tuşları tepki vermiyor pc de kablo takınca ses geliyor fakat dosya aktarımı falan olmuyor anlamadım sebebini aradım bulamadım lütfen bilgili biri yardım etsin
Aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor cihaz?

Oyla:

bebelaksi12

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Cihazı problemin olduğu gün 9008 olarak görüyordu şimdi takınca sesde çıkarmıyor yani aygıt yöneticisinde gözükmüyor anlamadım gitti
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videodaki gibi şuan telefonum anlamadım gitti sebepsiz yere oldu çözerseniz minnettar olurum

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
bebelaksi12' Alıntı:
Cihazı problemin olduğu gün 9008 olarak görüyordu şimdi takınca sesde çıkarmıyor yani aygıt yöneticisinde gözükmüyor anlamadım gitti
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videodaki gibi şuan telefonum anlamadım gitti sebepsiz yere oldu çözerseniz minnettar olurum
Hangi ilçedesiniz? Özelden numaranızı gönderin yardımcı olayım

Oyla:
Üst Alt