Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

hakantr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4 4g
Konular
5
Acma yöntemlerini denedim olmuyor, bataryası sokup taksam garanti bozulur mu, ne yapmalıyım?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Acma yöntemlerini denedim olmuyor, bataryası sokup taksam garanti bozulur mu, ne yapmalıyım?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Madem garanti var söküp riske atmayin. Bende direk servise gönderin

Oyla:

formalist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

Hocam sizin cihazın durumu nedir, benzer bir sorun bendede mevcut.

Oyla:

ReeKeeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eRc
Cihazım
Yok
Konular
0
hamakamaa arkadaşın telefonu gibi şarj %80 küsür gibi telefonu cebime koydum 10 dakika sonra baktığımda ekran gelmedi ve telefon biraz sıcak gibiydi şarja tepki vermiyor bilgisayara takınca birşey gelmiyor tuş kombinasyonları denedim ama hiçbirşey yok bunun çözümü var mı acaba tel garantili

Oyla:

jinjin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi5
Konular
1
Mi5 kullanıyorum 2 hafta oldu. Şarjım % 65 deydi. Cihaz tuş kilidi açmak için şifre yazarken reset attı MİU yazısı geldi. Ekran kapandı ve hiç bir şekilde açılmıyor . Şarja takıyorum tepki vermiyor .Recovery mod a girmeye çalışıyorum yine tepki vermiyor . kendi kendine ısınıyor. Çözüm bulamadım bu şekilde olan arkadaşlar ne yaptı acaba... Garantiye göndereyim mi düzelicek mi yoksa teşekkür ederim... ??

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bilgisayara bağladığınızda aygıt yöneticisinde değişim oluyor mu? Bilgisayardan aygıt bağlandı sesi geliyor mu?

Oyla:

jinjin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi5
Konular
1
Hayır hocam hiç bir şekilde gelmyiro.. :(

Oyla:

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Bugün mi5 pro yu twrp yı acmak için kapattım ama twrp ye de geçmiyor tuşlar tepki vermiyor pc görmüyor ne oldu neden oldu nasıl düzelir yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun 7.1.15 nougat yüklü rootlu tel istanbul ümraniye dudulluda bunu yapabilen varmi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Bugün mi5 pro yu twrp yı acmak için kapattım ama twrp ye de geçmiyor tuşlar tepki vermiyor pc görmüyor ne oldu neden oldu nasıl düzelir yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun 7.1.15 nougat yüklü rootlu tel istanbul ümraniye dudulluda bunu yapabilen varmi

Şarjınız varmıydı?
kapalı halde şarja taktığınızda led hızlı yanıp sönüyor mu?
kapalı halde usb ile pcye takıp, güç tuşuna bastığınızda aygıt yöneticisinde değişim oluyor mu?

Oyla:

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Şarjınız varmıydı?
kapalı halde şarja taktığınızda led hızlı yanıp sönüyor mu?
kapalı halde usb ile pcye takıp, güç tuşuna bastığınızda aygıt yöneticisinde değişim oluyor mu?
Hic bir şekilde twrp fast boot girmiyor pc sarj tanımıyor ışık yok sarj 90 daydi teli twrp moda almak için kapattım tuşlara bastım açılmadi gunde bi kac kez yaptigim bi olay bu sefer acilmadi daha önce soft brick oldu kendim kurtardim ama busefer hard brick oldu galiba . Pc de bozuk edl kablom fln da yok

Oyla:
Üst Alt