Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza ne oldu bilgi verebilir misiniz ve nasıl düzelir bu durum

coolbaris11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamil Barış
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
Telefon tepki vermez diyorsunuz.peki zenex hocam edl moddan nasıl çıkartırım bu telefonu? ne yapmam gerekir ne olur yardımcı olun kafayı yicem artık :(

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefon tepki vermez diyorsunuz.peki zenex hocam edl moddan nasıl çıkartırım bu telefonu? ne yapmam gerekir ne olur yardımcı olun kafayı yicem artık :(
Rom atmadan edl den çıkmaz eğer rom atamıyorsanız ölmüştür zaten.

Oyla:

coolbaris11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamil Barış
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
Rom atmadan edl den çıkmaz eğer rom atamıyorsanız ölmüştür zaten.
hocam yarın batarya gelicek eğer açılmaz ise yine teamwiewer den bağlanıp bi bakabilirmisiniz vaktiniz olursa? daha önce böyle olup kurtarılan telefonlar olmuş araştırmama göre :(

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam yarın batarya gelicek eğer açılmaz ise yine teamwiewer den bağlanıp bi bakabilirmisiniz vaktiniz olursa? daha önce böyle olup kurtarılan telefonlar olmuş araştırmama göre :(
Malesef hocam ben uzun bir süre müsait değilim.

Oyla:

Yunus27

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi5 prime
Konular
0
Merhaba, bir kaç ay önce aldıgım Mİ5 64 gb telefon kendiliginden kapandı ve hiç bir şekilde telefondan tepki alamadım. Şarjım yüzde 70 lerdeydi, şarja taktım şarj led lambası yanmıyor, ses kısma+power tuşuna 1 dakika boyunca basılı tuttum, bilgisayara bagladım ama aygıt yöneticisinde herhangi bir değişiklik olmadı. Sizce ne yapabilirim, bana yardımcı olursanız sevinirim, İyigünler...

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhaba, bir kaç ay önce aldıgım Mİ5 64 gb telefon kendiliginden kapandı ve hiç bir şekilde telefondan tepki alamadım. Şarjım yüzde 70 lerdeydi, şarja taktım şarj led lambası yanmıyor, ses kısma+power tuşuna 1 dakika boyunca basılı tuttum, bilgisayara bagladım ama aygıt yöneticisinde herhangi bir değişiklik olmadı. Sizce ne yapabilirim, bana yardımcı olursanız sevinirim, İyigünler...
Hocam telefonu bilgisayara taktığınızda aşağıda işaretlediğim kısımda Qualcom com port (COM8) falan yazıyor mu?

Oyla:

Yunus27

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi5 prime
Konular
0
Zenex hocam teşhisi koyacaktır,Hocam yardımınıza ihtiyacımız var.
Teşekkür ederim ilgilendigin için, Hayır anlamadığım tlf 5 dakika önce kullandım cebime koydum, ne düştü ne de bir yere çarptı. Durduk yere bu şekilde bozulmasına şaşırdım. Telefonumu severek kullanıyordum, herkese tavsiye ediyordum hatta bu markanın bebek izleme kamerasını filan da severek kullanıyorum.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bilgisayara bağladığınızda aygıt bağlanma sesi geliyor mu? Gelmiyorsa cihazı 1-2 saat şarja takın. Şarj sırasında aşırı ısınma, led durumunu ve ekran parlaklığında herhangi bir değişim olup olmadığını gözlemleyin.

Oyla:
Üst Alt