mi5 kamera odaklama sorunu

T. A. Z

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
Kamera ayarlarından otomatik pozlama ayarlarını matris yaparak bi deneme yapar mısınız. Ben matriste kullanıyorum ve muazzam fotoğraflar cekiyorum. Hiç bi sorun yok
Video çekiminde mercek ileri geri oynayarak dalgalanmalar yapıyormu. Onu merak ediyorum herkeste..

T. A. Z

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
Kamera ayarlarından otomatik pozlama ayarlarını matris yaparak bi deneme yapar mısınız. Ben matriste kullanıyorum ve muazzam fotoğraflar cekiyorum. Hiç bi sorun yok
Video çekiminde mercek ileri geri oynayarak dalgalanmalar yapıyormu. Onu merak ediyorum herkeste..

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3

hocma bende o bahsettiğim sorun haricinde hiç bir sorun yok tertemiz cihaz ama yeni olduğu için biraz canımı sıkıyor ama yinede güzel resimelr çekiliyor fakat cihaz çok çok daha iyisini yapıyor. Ben yinede şansımı dneyeip iade etmeye çalışacağım olmassada garantiye gnderme niyetinde değilim 20 iş günü nedir ya

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Hocam peki ön kamerada bir sorun var mı? Bazı arkadaşlar ön kamerada da problem olduğundan bahsetmiş. Ön kamerada beni odaklıyor ama arkamdakileri odaklamıyor | MIUI Türkiye Forumu

yok hocam ön kamerada tertemiz sadece arka kamera var bu sorun. Video çekerken dalgalanmada olmuyor sadece odaklanmasını isteidğim yer netleşiyor. Bide şu garibime gitti İlla sadece merkez net olmuyor mesela sol altı seçdim orası net oluyor diğerleri bulanık oluyor yani ben nereyi seçdiğime bağlı oluyor. Birde aynı sorunu mi5s de yaşan bir arkadaş buldum globalde fakat çözüm bulamammışlar galiba anladığım kadarıyla ama sizlerde inceleyin isterseniz

Buda ön kameramdan görüntü

[/URL]

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
Kardeşim ön kamerayı bi kontrol et istersen bahsi geçen problem sendede var gibi çektiğin resme bakılacak olursa tabi bu resimden olabilir yada bende yanlış görmüş olabilirim ama sanki klavyenin kameraya yakın olan kısmı yani caps lock, shift, tab, Q vs. tuşlar pek net değil gibi. Buna karşın klavye ortasındak harfler daha net. Sondakiler net olmayabilir ama baştaki söylediğim tuşlar falan en fazla net olanlar olması lazım. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Kullanan arkadaşlar daha fazla bilgi sahibidirler. Verdiğim linkteki konuda bu yöndeydi.

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Kardeşim ön kamerayı bi kontrol et istersen bahsi geçen problem sendede var gibi çektiğin resme bakılacak olursa tabi bu resimden olabilir yada bende yanlış görmüş olabilirim ama sanki klavyenin kameraya yakın olan kısmı yani caps lock, shift, tab, Q vs. tuşlar pek net değil gibi. Buna karşın klavye ortasındak harfler daha net. Sondakiler net olmayabilir ama baştaki söylediğim tuşlar falan en fazla net olanlar olması lazım. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Kullanan arkadaşlar daha fazla bilgi sahibidirler. Verdiğim linkteki konuda bu yöndeydi.

hocam düzgün çekemediğimden oldu o ön kamerasında sorun yok çok güzle çekiyor. Sorun arka kamerada, dha fazla dayanamadım iadeye yolladım büyük ihtimal kabul olmayacak ama şansımı denedim. Ama yinede bir umut bekliyorum iade olursa dahada bulaşmam ithalatçı garantili ürünlere.

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
hocam düzgün çekemediğimden oldu o ön kamerasında sorun yok çok güzle çekiyor. Sorun arka kamerada, dha fazla dayanamadım iadeye yolladım büyük ihtimal kabul olmayacak ama şansımı denedim. Ama yinede bir umut bekliyorum iade olursa dahada bulaşmam ithalatçı garantili ürünlere.
Sonucu bekle bakalım iadeyi kabul etseler bari. Peki yazılımla falan çözülemez mi acaba. Donanımsal bi problem varsa olmaz zaten ama yazılımsal mı acaba. İade kabul olursa nasıl bir yol izleyeceksin ithalat ürünlerini düşünmem dediğine göre mi yi gözden çıkarmış gibisin telefonsuz kalacak değilsin alternatif ne düşünüyorsun?

FuKaGa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Sonucu bekle bakalım iadeyi kabul etseler bari. Peki yazılımla falan çözülemez mi acaba. Donanımsal bi problem varsa olmaz zaten ama yazılımsal mı acaba. İade kabul olursa nasıl bir yol izleyeceksin ithalat ürünlerini düşünmem dediğine göre mi yi gözden çıkarmış gibisin telefonsuz kalacak değilsin alternatif ne düşünüyorsun?

telefonu çok seviyordum ama dediğim gibi bir daha bu şekilde alma cesaretinde bulunacağımı snamıyorum. Altarnatif bir telefona yönelecğeim zaten aklımd abelli başlı telefonalr vardı aralarından mi5 i seçmişdim. Şimdi gidip görmeden alacağımı snamıyorum birdaha :)

SerdarOzkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar ÖZKAN
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
0
bu konuyu da takip edeyim