Mİ4C BOOTLOADER Kilidi Sorunu

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben bir iki ay önce aldım Mi4C cihazımı. Şu an Türkçe Rom var üzerinde 6.1.14... Şimdi bunda BootLoader kilidi var mı yok mu ? Bunu nasıl anlarım ?
Turkceyse rom eu romu kullanıyorsunuzdur yani kilit yok ama yinede telefon hakkında bolumunun bir ss ini atın.

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Turkceyse rom eu romu kullanıyorsunuzdur yani kilit yok ama yinede telefon hakkında bolumunun bir ss ini atın.

Hocam 6.1.24 müş. Buyrun SS Attım...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam 6.1.24 müş. Buyrun SS Attım...
Hocam düşündüğüm gibi eu romu kullanıyorsunuz. Bootloader iniz açık kilitlenmemesi için çin romu yüklemeyiniz eu romlarıyla devam.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Hocam düşündüğüm gibi eu romu kullanıyorsunuz. Bootloader iniz açık kilitlenmemesi için çin romu yüklemeyiniz eu romlarıyla devam.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki şu TWRP yi falan yükleyeyim mi. Faydası olmaz mı ? Bir de romu sıfırdan kurmak istesem ne yapmam gerkeir acaba fabrika ayarları dışında ? Başka rom önerileriniz var mı bir de ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Peki şu TWRP yi falan yükleyeyim mi. Faydası olmaz mı ? Bir de romu sıfırdan kurmak istesem ne yapmam gerkeir acaba fabrika ayarları dışında ? Başka rom önerileriniz var mı bir de ?
Hocam telefon için PAC Rom Cm12.1 ve CM13 portlanmış halihazırda var. Seçim sizin. Rom değiştirmek için TWRP yüklemelisiniz.

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
sakın oynamayın hocam...bootloader kilidi yok sizde ....normal güncelleyiciden gelen güncellemelerle devam edin....bu bootloader olayı beni xiaomiden resmen soğuttu...

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
sakın oynamayın hocam...bootloader kilidi yok sizde ....normal güncelleyiciden gelen güncellemelerle devam edin....bu bootloader olayı beni xiaomiden resmen soğuttu...
Tamamdrı hocam o zaman sıkıntı yok :) Biraz kurcalamak için deneyeyim diyordum da siz uyarıyorsnaız kalsın denemem :) Peki TWRP kursam mı yine de ?

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
Tamamdrı hocam o zaman sıkıntı yok :) Biraz kurcalamak için deneyeyim diyordum da siz uyarıyorsnaız kalsın denemem :) Peki TWRP kursam mı yine de ?
twrp kurmustum hocam ben sizin cihaza zaten...twrp kurulu olmasaydı güncellemeleri otamatik yükleyemezdiniz.yine de telefonu kapattıktan sonra ses açma ve power tusuna birlikte basarak twrp kurulu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.eğer kurulu değilse kurun sorun olmaz.

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
twrp kurmustum hocam ben sizin cihaza zaten...twrp kurulu olmasaydı güncellemeleri otamatik yükleyemezdiniz.yine de telefonu kapattıktan sonra ses açma ve power tusuna birlikte basarak twrp kurulu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.eğer kurulu değilse kurun sorun olmaz.
Hocam evet kuruluymuş :) Sıkıntı yok eyvallah

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
ben bootloader unlock için başvuralı yaklaşık 3 hafta oldu hala bir cevap bişey yok nedense

Üst Alt