Mİ4C BOOTLOADER Kilidi Sorunu

78erhan78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Benim doğrulama mesajı geldi. Your unlock request has been approved.Go to to download the unlock tool.

17 günde geldi.

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
Benim doğrulama mesajı geldi. Your unlock request has been approved.Go to to download the unlock tool.

17 günde geldi.

dostum benimki de az önce geldi ama telefondan login olamıyorum. neden kaynaklı olabilir acaba? wifi denedim. sim takıp 3g denedim. hala servera bağlanılamıyor diye bir hata alıyorum.

kerem demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
krmdmr
Cihazım
mi note pro
Konular
1
Merhaba
Bir kaç sorum olacaktı...
Boot kilidi olan bir cihaza ( mi note pro ) twrp yüklemenin bir sakıncası varmıdır ?
Sorun olmadı twrp yükledik diyelim boot kilitlenmeden önce almış olduğum yedekleri yükleyebilirmiyim ve bunun zararı veya yararı olur mu?
twrp yükedikten sonra cyanogen veya mokee rom yükleyebilirmiyim beğenmezsem orijinal roma donebilirmiyim cihaza bir zararı olur mu?

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Merhaba
Boot kilidi olan bir cihaza ( mi note pro ) twrp yüklemenin bir sakıncası varmıdır ?
Sorun olmadı twrp yükledik diyelim boot kilitlenmeden önce almış olduğum yedekleri yükleyebilirmiyim ve bunun zararı veya yararı olur mu?
twrp yükedikten sonra cyanogen veya mokee rom yükleyebilirmiyim beğenmezsem orijinal roma donebilirmiyim cihaza bir zararı olur mu?
eğer telefon şuan kilitliyse hiç bir şey yükleyemessin. eğer kilitli değilse twrp yüklemenin hiç bir sakıncası yok üstelik artık eu romlarıda twrp üzerinden yükleniyor. cyanogenmod un mi note pro için romu yok diye biliyorum

kerem demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
krmdmr
Cihazım
mi note pro
Konular
1
eğer telefon şuan kilitliyse hiç bir şey yükleyemessin. eğer kilitli değilse twrp yüklemenin hiç bir sakıncası yok üstelik artık eu romlarıda twrp üzerinden yükleniyor. cyanogenmod un mi note pro için romu yok diye biliyorum

cyanogen xda da var

yanıt için teşekkür ederim

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
cyanogen xda da var

yanıt için teşekkür ederim
Uzun zamandır xda ya bakmıyordum şimdi baktım evet yeni bi cyanogen varmış ama miui varken cyanogen kullanmam açıkcası ben

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Bir haftada Unlock onay mesajı geldi. Fakat eu rom kurulu idi. Elimde olan 6.1.7. ile unlock etmeye çalışıyorum olmuyor.. İlla unlock başvurusu yaptığımız romu yeniden kurmamız lazım sanırım. Yeniden indiriyorum deneyip yazacağım inşallah...

Düzenleme: Evet arkadaşlar. Unlock başvurusu yaptığım romu aynen yüklemem gerekiyormuş. 6.1.28 ile başvurduğum için 6.1.28 yükledim sorun çözüldü Mi4c cihazım Unlock artık :) Darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah :)

Son düzenleme:

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Merhaba
Cihaz mi note pro ise bootloader klilidini kaldırabilirsin. (şifre göndermelerine gerek duymadan)
TWRP yüklemenin bir sakıncası yok hatta tavsiye ederim.
Yedeğinizi her türlü yükleyebilirsiniz bunun bir sakıncası yoktur. (rom değiştirip cyanogen vb.rom yükler de android versiyonu değişirse (5.0 dan 5.1'e ya da 6.0 gibi) daha önce yedeğini aldığınız uygulamalar da karasızlıklar yaşayabilirsiniz(her uygulama için değil bazıları için olabilir))
TWRP yüklendikten sonra telefonunuz ile uyumlu her türlü romu yükleyebilrsiniz zararı olmaz, istediğiniz zaman istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz(her rom değişiminde temiz kurulum yapmak gerekir yoksa sürekli hatalar alırsınız.)

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Arkadaşlar bu ne saçma birşeydir ya resmen karalar bağladım. Telefonu yeni aldım pişman oldum :( Ne olacak şimdi elimizde mi patlayacak onay mesajı gelmezse. Ah Xiaomi ah :(

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar bu ne saçma birşeydir ya resmen karalar bağladım. Telefonu yeni aldım pişman oldum :( Ne olacak şimdi elimizde mi patlayacak onay mesajı gelmezse. Ah Xiaomi ah :(
Telefonunuz Mi4 mü Mi4C'mi. Her iki cihazın konusuna da mesajlar yazmışsınız. Çorba olmuş.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt