Mİ4C BOOTLOADER Kilidi Sorunu

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Mi4 hocam, aynen çorba oldu biraz kusura bakmayın, hallettim.

aaron1987

Muhammad: The Messenger of God
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
google pixel
Meslek
developer android
Konular
21
ARKADASLAR ONCELIKLE WİNDOWS 7 64 BİT ULTIMAT KURUN TERTEMIZ DAHA SONRA Mİ PC SUIT KURUN CIHAZIN BUTUN DRIVERLARI KURULSUN BEKLEYIN ACELE ATMEYIN DAHA SONRA BU LINKTEKI UYGULAMAYI AYNISINI CIHAZINIZ YANI MI4C ICIN YAPIN FLASLAMASI GEREKIYOR

NOT ALINTIDIR

Edit :chatin_62
Verilen link, yazarın yüksek egosu sonucu benim yazımı çalmışlar dememesi için kaldırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
ARKADASLAR ONCELIKLE WİNDOWS 7 64 BİT ULTIMAT KURUN TERTEMIZ DAHA SONRA Mİ PC SUIT KURUN CIHAZIN BUTUN DRIVERLARI KURULSUN BEKLEYIN ACELE ATMEYIN DAHA SONRA BU LINKTEKI UYGULAMAYI AYNISINI CIHAZINIZ YANI MI4C ICIN YAPIN FLASLAMASI GEREKIYOR

NOT ALINTIDIR
Büyük harfler yazmak bağırmak anlamına geldiği için mesajlarınızı küçük harflerle yazmanız gerekiyor. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

aaron1987

Muhammad: The Messenger of God
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
google pixel
Meslek
developer android
Konular
21
tamam kardesım eyvallah kusura bakma ınan farkında degılım

smaguwn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuğra
Cihazım
mi4
Konular
0
arkadaşlar merhaba bu sorun hala devam ediyor mu? buradaki yönlendirmeler ile ilk kodu aldım fakat 10 gün bekleyebilirsiniz dedi onaylama için. telefon mi4 bu arada.
Ayrıca yurtdışı forumlarında onay almalarına ragmen işlemi olmayan kişiler olmuş. Böyle birşey basınıza geldi mi?

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
arkadaşlar merhaba bu sorun hala devam ediyor mu? buradaki yönlendirmeler ile ilk kodu aldım fakat 10 gün bekleyebilirsiniz dedi onaylama için. telefon mi4 bu arada.
Ayrıca yurtdışı forumlarında onay almalarına ragmen işlemi olmayan kişiler olmuş. Böyle birşey basınıza geldi mi?
Merhaba.
Mi4'te bootloader kilidi yok. İstediğiniz işleme açıktır zaten cihaz :)

yilmaz47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yılmaz
Cihazım
redmi pro
Konular
0
merhaba arkadaşlar.. Mi4c mi yeni aldım. bootlader kalkması için permission almaya çalışıyorum ama cebe onay kodu ,mesaj gelmiyor. üzerinde kurulu rom a gore yeni mi eskimi? bootlader olurmu ? romun türkçesi yeterli . ama rootlamam lazım. belkide ileride gelmişse miui 8 yüklemek isterim . Acil yardımlarınızı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bekliyorum .

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba arkadaşlar.. Mi4c mi yeni aldım. bootlader kalkması için permission almaya çalışıyorum ama cebe onay kodu ,mesaj gelmiyor. üzerinde kurulu rom a gore yeni mi eskimi? bootlader olurmu ? romun türkçesi yeterli . ama rootlamam lazım. belkide ileride gelmişse miui 8 yüklemek isterim . Acil yardımlarınızı bekliyorum .

Aşağıdaki Lİnkten, Accounta Girerek Sim Numaranızı Kontrol Edin.

Kullandığınız Rom v7 Kararlı. Haliyle Eski Sürümdür.

yilmaz47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yılmaz
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Arkadaşlar tesekkur ederim . Çok sağ olun. Hepsini yaptım. Miui 8 attım xiaomi eu dan . Deneyecegim bakalım . Daha çok özellik eklemisler. Bir tel IMEI tamiri kaldı. Onunda acelesi yok. . Bootloader da birşey gordim. YouTube ta bir Hintli komutla device info yazarak cihazını sorgulatti. Bootloader Kilitli yazıyordu . Unlock oem yazarak kiliti kaldırdı ben de aynısını yaptım konuda yok. .. twrp içinde forumdakini attım tele ,tel ilkin 4 5 dk dondu. en son olanı attım takılma olmadı.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt