Ben keyfini çıkaramıyorum ama çin devoloper yüklü market yok
Aynı duruma bende düştüm. çin developer yüklü mi market var google yok, onu geçtim bizim modemi de görmüyor. hadi onu da geçtim diğer telefonun hotspotunu görüyor ama rom pack seçme ekranında internete bağlanılamıyor diye bir hata veriyor. bu açtırma işlemi nerden yapılıyor onun için bende mesaj atıcam beklicem. bu konu sona erdiğinde baştan sona bir anlatım hazırlarım diye planlıyorum. forum çok güzel renkli renkli bu arada insanın yazası geliyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden mi hesabınızla oturum açıp en üst kısma mi hesap adınızı en alt kısmada neden kilit açılması istediğinizi yazın (ben ingilizce yazdım olmadı translate ile çinceye çevirip kopyala yapıştırla oldu) formu gönderin telinize bir onay mesajı göndercek açılan ekrana gelen onay mesajını girin ve sabırla beklemeye başlayın taki kilidin açıldığına dair onay mesajı gelene kadar
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Mi accounttan kontrol edersen telefonun modeli görünüroldu saolasın
ya şimdi şöyle bir soru var aklımda.. benim telefonun hangisi olduğunu nasıl anlayacaklar??. sonra cevapladım kendimi mi accountunu ordan gireceksin diye. ama benim telefon internete de bağlanmıyor. evdeki wireless ağını görmüyor. eski telefonumdan açtığım hotspot bağlantısına da bağlanıyor ama cant connect server diyor.
telefonun modelini anlarlar elbet ama bi dünya mi 4c var bunlardan hangisinin benim olduğunu nasıl anlayacaklar ?Mi accounttan kontrol edersen telefonun modeli görünür
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Senin account bilgilerinde senin telefonunun mi4c olduğu belli ve zamanı gelince senin account bilgilerinden mi4c nin kilidini açacaklar onca mi4c içerisinde hangisinin senin olduğunun bilinmesinin bir önemi yoktelefonun modelini anlarlar elbet ama bi dünya mi 4c var bunlardan hangisinin benim olduğunu nasıl anlayacaklar ?
Adamlar oradan bir düğmeye dokunarak kilidi açmayacaklar. Size bir kod gönderecekler. Siz de o kodu girip kilidi açacaksınız.Nasıl önemi olmaz ya ? 10 milyon tane ürettiyse 1 tanenin kilidini açacak. hangisi olduğunu bilmesi gerek. ben oraya sadece telefon modeli girdim. üstüne telefondan acc ye giremedim o da var.