Mİ4C BOOTLOADER Kilidi Sorunu

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
O zaman bootloaderin açılmasını bekleyın hocam.

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
Ben keyfini çıkaramıyorum ama çin devoloper yüklü market yok :D

Aynı duruma bende düştüm. çin developer yüklü mi market var google yok, onu geçtim bizim modemi de görmüyor. hadi onu da geçtim diğer telefonun hotspotunu görüyor ama rom pack seçme ekranında internete bağlanılamıyor diye bir hata veriyor. bu açtırma işlemi nerden yapılıyor onun için bende mesaj atıcam beklicem. bu konu sona erdiğinde baştan sona bir anlatım hazırlarım diye planlıyorum. forum çok güzel renkli renkli bu arada insanın yazası geliyor :D

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Aynı duruma bende düştüm. çin developer yüklü mi market var google yok, onu geçtim bizim modemi de görmüyor. hadi onu da geçtim diğer telefonun hotspotunu görüyor ama rom pack seçme ekranında internete bağlanılamıyor diye bir hata veriyor. bu açtırma işlemi nerden yapılıyor onun için bende mesaj atıcam beklicem. bu konu sona erdiğinde baştan sona bir anlatım hazırlarım diye planlıyorum. forum çok güzel renkli renkli bu arada insanın yazası geliyor :D
adresinden mi hesabınızla oturum açıp en üst kısma mi hesap adınızı en alt kısmada neden kilit açılması istediğinizi yazın (ben ingilizce yazdım olmadı translate ile çinceye çevirip kopyala yapıştırla oldu) formu gönderin telinize bir onay mesajı göndercek açılan ekrana gelen onay mesajını girin ve sabırla beklemeye başlayın taki kilidin açıldığına dair onay mesajı gelene kadar :)

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
hattım şu an başka bir telefona takılı bu bir sorun olurmu ?

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
adresinden mi hesabınızla oturum açıp en üst kısma mi hesap adınızı en alt kısmada neden kilit açılması istediğinizi yazın (ben ingilizce yazdım olmadı translate ile çinceye çevirip kopyala yapıştırla oldu) formu gönderin telinize bir onay mesajı göndercek açılan ekrana gelen onay mesajını girin ve sabırla beklemeye başlayın taki kilidin açıldığına dair onay mesajı gelene kadar :)

oldu saolasın

ya şimdi şöyle bir soru var aklımda.. benim telefonun hangisi olduğunu nasıl anlayacaklar??. sonra cevapladım kendimi mi accountunu ordan gireceksin diye. ama benim telefon internete de bağlanmıyor. evdeki wireless ağını görmüyor. eski telefonumdan açtığım hotspot bağlantısına da bağlanıyor ama cant connect server diyor.

Son düzenleme:

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
oldu saolasın

ya şimdi şöyle bir soru var aklımda.. benim telefonun hangisi olduğunu nasıl anlayacaklar??. sonra cevapladım kendimi mi accountunu ordan gireceksin diye. ama benim telefon internete de bağlanmıyor. evdeki wireless ağını görmüyor. eski telefonumdan açtığım hotspot bağlantısına da bağlanıyor ama cant connect server diyor.
Mi accounttan kontrol edersen telefonun modeli görünür

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
Mi accounttan kontrol edersen telefonun modeli görünür

telefonun modelini anlarlar elbet ama bi dünya mi 4c var bunlardan hangisinin benim olduğunu nasıl anlayacaklar ?

mavi06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mükremin
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
telefonun modelini anlarlar elbet ama bi dünya mi 4c var bunlardan hangisinin benim olduğunu nasıl anlayacaklar ?
Senin account bilgilerinde senin telefonunun mi4c olduğu belli ve zamanı gelince senin account bilgilerinden mi4c nin kilidini açacaklar onca mi4c içerisinde hangisinin senin olduğunun bilinmesinin bir önemi yok

zozing

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orçun
Cihazım
mi 4c
Konular
2
Nasıl önemi olmaz ya ? 10 milyon tane ürettiyse 1 tanenin kilidini açacak. hangisi olduğunu bilmesi gerek. ben oraya sadece telefon modeli girdim. üstüne telefondan acc ye giremedim o da var.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Nasıl önemi olmaz ya ? 10 milyon tane ürettiyse 1 tanenin kilidini açacak. hangisi olduğunu bilmesi gerek. ben oraya sadece telefon modeli girdim. üstüne telefondan acc ye giremedim o da var.
Adamlar oradan bir düğmeye dokunarak kilidi açmayacaklar. Size bir kod gönderecekler. Siz de o kodu girip kilidi açacaksınız.
Atom çekirdeğini parçalamak gibi değil yani. ☺

Ayrıca telefondan mi hesabınızı aktif etmeden kilidi açamazsınız. İşlem sırasında telefondaki mi hesabınız ile gireceğiniz kod karşılaştırılacak. Yani size gelecek kod ile mi hesabınız ilişkili olacak. Farklı bir hesapla o kod çalışmayacak.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt