Rehber Mi4 LTE cihazlarda 4G'ye nasıl geçilir == VİDEOLU-RESİMLİ ANLATIM ==

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Şunu da şöyle ekleyeyim. AVEA Temmuz ayı gibi, Merzifon Cumhuriyet Caddesi. :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Teşekkürler

drscoban

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
soner çoban
Cihazım
xiaomi mi4 4
Konular
0
Ben Turkcell hattımla iphone, vodafone hattımla xiaomi mi4 4g kullanıyordum. Turkcell aynı gün 4.5g ye geçti ancak vodafone telefonunuz uyumsuzdur diye mesaj attı. Bende vodafone u iphone a , turkcell i mi4 e taktım. tabi tukcell daha önce iphone da takılı olduğu için 4.5g açılmıştı. şimdi Mi4 ile herhangi bir ayar yapmadan da 4.5g kullanıyorum.

usmezname

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
MI4 LTE
Konular
0
Arkadaşlar ben bi türlü yapamadım bu 4g olayını. Dün gece bi ara 4g yazdı ama sonra yine gitti. Bölgede çok 4g kullanan var. Vodafone hediye kampanyası için mesaj attım sim kart destekliyor cihazın desteklemiyor diye dönüş yapıyorlar. Nasıl yapıcaz yardım edin lütfen

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GRK04

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi Mi4 L
Konular
1
Sevgili arkadaşlar ben de Xiaomi mi4 lte (hepsiburadadan aldım) ve vodafone kullanicisiyim. Ilginc sekilde hucresel ağa sec ekranindan otomatik ag aramayi kapatıp elimle Vodafone 4g yazani sectigimde 4gye geçiyor onun disinda geçmiyor(turkcelli taktigimda denediğim bolgelerde sorunsuz 4g kullanabiliyorum). Daha once 2 defa otomatik 4gye gecti ve ikisi de ayni bolgede oldu bu beni biraz arastirmaya itti. Arastirmalsrim sonucu neyazikki mi4ler lte bandında 800mhz'i desteklemiyorlar. Vodafone da en iyi sertifikayı 800mhz'de aldi (turkcell 1800mhzde aldi). Tahminimce buyuzden vodafone cogunlukla 800mhz kullandigi icin ve mi4ler de 800mhz desteklemedigi icin cok seyrek alanlarda 4g'ye geçebilmektedir. Turkcell ise çoğunlukla 1800mhz kullandığından mi4ler daha genis menzilde(yine de %100tum 4g alanlarinda degil illaki turkcell de ara ara 800mhz kullanıyordur) 4g kullanabilmektedir diye düşünüyorum...

erhan52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi5s
Konular
5
Merhaba arkadaşlar,
mi4 lte kullanıyorum.telefon ayarlarından lte only yi sectiğimde hizmet yok uyarısı alıyorum. daha sonra mobil ağlardan lte öncelikliyi sectiğimde gene 3 gden bağlanıyor.aradığımda 4g çıkıyor. türk telekomu da aradım bölgede hizmet verildiğini söylediler. neden kullanamıyorum acaba ? yardımlarınızı bekliyorum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba arkadaşlar,
mi4 lte kullanıyorum.telefon ayarlarından lte only yi sectiğimde hizmet yok uyarısı alıyorum. daha sonra mobil ağlardan lte öncelikliyi sectiğimde gene 3 gden bağlanıyor.aradığımda 4g çıkıyor. türk telekomu da aradım bölgede hizmet verildiğini söylediler. neden kullanamıyorum acaba ? yardımlarınızı bekliyorum
Farklı bölgelerde de deneyin.

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Mİ4 4G LTE cihaz aldık 4,5G'ye geçemedik? Neden benim cihazda LTE,GSM/WCDMA yazıyor anlamadım. Sizinkinde LTE/GSM auto (PRL) yayıyor mu?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mİ4 4G LTE cihaz aldık 4,5G'ye geçemedik? Neden benim cihazda LTE,GSM/WCDMA yazıyor anlamadım. Sizinkinde LTE/GSM auto (PRL) yayıyor mu?
Resmini atarsanız daha anlaşılır olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Sevgili arkadaşlar ben de Xiaomi mi4 lte (hepsiburadadan aldım) ve vodafone kullanicisiyim. Ilginc sekilde hucresel ağa sec ekranindan otomatik ag aramayi kapatıp elimle Vodafone 4g yazani sectigimde 4gye geçiyor onun disinda geçmiyor(turkcelli taktigimda denediğim bolgelerde sorunsuz 4g kullanabiliyorum). Daha once 2 defa otomatik 4gye gecti ve ikisi de ayni bolgede oldu bu beni biraz arastirmaya itti. Arastirmalsrim sonucu neyazikki mi4ler lte bandında 800mhz'i desteklemiyorlar. Vodafone da en iyi sertifikayı 800mhz'de aldi (turkcell 1800mhzde aldi). Tahminimce buyuzden vodafone cogunlukla 800mhz kullandigi icin ve mi4ler de 800mhz desteklemedigi icin cok seyrek alanlarda 4g'ye geçebilmektedir. Turkcell ise çoğunlukla 1800mhz kullandığından mi4ler daha genis menzilde(yine de %100tum 4g alanlarinda degil illaki turkcell de ara ara 800mhz kullanıyordur) 4g kullanabilmektedir diye düşünüyorum...
Benim mi note lte de aynı sorun var pek önemsemedim zaman içerisinde sistem oturacaktır. Vodafone bu geçiş sürecine hazırlıksız yakalandı :)

Üst Alt