Saygıdeğer Chatin62 hocam.
Diyorsunuz ki:
"Forumda binlerce mesajda bu telefonların 800mhz bandını desteklemediği yazıldı. Yine binlerce kere Vodafon'un800mhz bandında kuvvetli, diğer bandlarda zayıf kaldığı yazıldı. Eğer bu iki bilgi ile sorununuz arasında bir ilişki kuramayıp hala suçu telefona atıyorsanız daha ne yazılabilir?"
Bu iki bilgi arasında bağlantıyı çok rahat kurabiliyorum, ve de tam da bu yüzden telefonu suçluyorum!!! Uluslararası deyip piyasaya telefon sunucaksınız, ama telefonunuz tüm bandları desteklemeyecek!!!
Aslında mesajınızın devamına bakılırsa sizde neden telefonu suçlamamız gerektiğini açıkça belirtiyorsunuz:
"Eğer sorunuz Mi4LTEtelefonla, Vodafon'un 4G hizmeti verdiği her yerde sorunsuz olarak 4G kullanabilecek mi ise, 4G hizmeti başladıktan sonra gördük ki hayır kullanılamayacak. Çünkü ağırlığını 800mhz bandına vermiş ve diğer bandlarda belirli bölgelerde yayın yapıyor."
Hocam amacınız ne diye sormuşsunuz, herhangi bir amaç güttüğüm falan yok, insanlara açıkça :
Mi4LTE telefonlarıyla, Vodafone'un 4G hizmeti verdiği her yerde sorunsuz olarak 4G kullanamayacaklarını anlatmaya çalışıyorum! Çünki çeşitli kişilerden defalarca bu soru yazılıyo ve insanlar net bir cevap alabilmek istiyor, ama mağlesef farklı bölgede deneyin yok öyle yok böyle yapın deyip bilgi kirliliği yaratılıyo. Sorunun cevabı net! Çözümüde net : 4G yi sorunsuz olarak kullanmak istiyorsanız Vodafone'dan veya Mi4'ten, ikisinin birinden vazgeçmelisiniz!
Birde chatin_62 hocam ben size sormak istiyorum telefonda suç yok operatörünüz suçlu diyerek sizin amacınız ne acaba?