Lte öncelikli yapmak en mantıklısı olduğu yerde bağlansın olmadığı yerde ne varsa onu kullansın telefonBulunduğunuz yerde önce manuel ağ taraması yapın. Operatör listede 4g olarak yoksa boşa uğraşmayın.
via tapatalk
Gözünüz aydın mı diyelim, bulunduğunuz yerde 4G olmadığı için üzülelim mi bilemedim hocam. Demek ki telefonda bir problem yokmuş. Herhalde diğer arkadaşlar için de yararlı olur.Arkadaşlar bulunduğum yerde 4,5 yok galiba, bugün İstanbulda bir iş için gittim 4G çekti ve hiç bir ayarda yapmadım
Saygı değer arkadaşım cihaza kabahat bulmak değil niyetim. Bunu yapmam cihaz tam benim istediğim gibi kalite, performans, Görsellik bakımından çok çok üstün bir cihaz. Tek kusuru Türkiye pazarına girmemesi oldu. Buda cihazın tanınmamasına neden olduğu için operatörler tanımamakta.Gözünüz aydın mı diyelim, bulunduğunuz yerde 4G olmadığı için üzülelim mi bilemedim hocam. Demek ki telefonda bir problem yokmuş. Herhalde diğer arkadaşlar için de yararlı olur.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
TD-SCDMA cihazlar ülkemizde çalışmaz. Daha doğrusu 3G çalışmaz. Çin'e (belki başka birkaç ülke daha olabilir) özel bir sistem. Rom ile falan WCDMA yapılmaz. Ülkemizde sadece 2G olarak kullanılabilir. 4G olarak çalışması için de FDD-LTE olması gerekir. Bu özellik varsa çalışması gerekir. Ancak bulunduğunuz bölgede operatörünüzden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle hattınız Vodafone ise.öncelikle merhabalar
telefonum mi4 LTE-CMCC 3G ve 4G kullanamıyorum.
sadece 2G kullanabiliyorum .
telefon bilgilerine girdim hepsini tek tek denedim. ama telefon açılıp kapanınca hep TD-SCDMA and GSM oluyor.
3G ve 4G kullanabilirmiyim. Bana yerdım ederseniz sevinirim
ne yapmak gerekiyor. ROM mu atmak gerekiyor.
saygılarımla.
öncelikle merhabalar
telefonum mi4 LTE-CMCC 3G ve 4G kullanamıyorum.
sadece 2G kullanabiliyorum .
telefon bilgilerine girdim hepsini tek tek denedim. ama telefon açılıp kapanınca hep TD-SCDMA and GSM oluyor.
3G ve 4G kullanabilirmiyim. Bana yerdım ederseniz sevinirim
ne yapmak gerekiyor. ROM mu atmak gerekiyor.
saygılarımla.