arkadaşlar herkese merhaba. bir saat önce başıma gelenle sarsıldım. hikayeme gelecek olursak. hepsiburadadan mi 4 aldım. tabi alırken onu ara tara bul derken süpper bir telefon edindik. gayet güzel şık. herhangi bir sıkıntımız yok. lakin yarım saat önceye kadardı herşey.
internetim bitmişti. ve ek paket yüklemek için eşim müşteri temsilcisiyle konuşurken kulak misafiri oldum. ilk görüştüğü 4 g ayarlarınız yapılmamış, lte seçin tekrar arayın dedi. hemen zıpladım tabi nasıl olurda secili olmaz
tabikide seciliydi. tekrar görüşme yaptı. bu sefer görüştüğü abimiz " abla sizin telefon 4g yi desteklemiyor dedi
o yüzden 4 g interneti yükleyemiyoruz. hanıma 3 g interneti yükleyelim diye anlaştılar. tabi hemen kaş göz yaparak kapat dedim telefonu. bu devirde 3 g mi kullanılır. 3g yi kakalayacaklar diye düşündüm. sms ile internet paketi almak için 5555 e kodu yolladım. gelen cevap desteklemiyor dedi. birde müşteri temsilcilerini arayayım dedim. aradım normali yok dedi desteklemiyor. bende teknik bölüme aktarın dedim. aktardı da. konuştuk falan. adam btk dan girdi sinyalden çıktı. yurt dışı sinyal seviyesiyle türkiyedeki bir değilmiş ve benzeri nedenlerle yükleyemeyeceğimiz söylediler. btk çözer mi dedim. sanmıyorum dedi. iyi dedim bari 3 g yükleyin 1 gb
sonra soluğu bu forumda aldım . okuduklarınızdan hiçbir şey anlamadım. bu mesajıma cevap verirsiniz umarım. çünkü çok üzüldüm böyle bir sıkıntıyla karşılaştığım için.
bizde ağ türünde lte öncelikli seçilidir. ve 4g ikonu telefonda daima var. hiç gitmiyor. ama biz şimdi 4 g hizmeti alamıyoruz sanırım. 4 g görünüyorsa alabiliyor muyuz acaba? tarifemizde 3 gb internet var . bu 3 gb interneti 3g mi 4 g ile mi kullanıyoruz? eğerki 4g ile kullanıyorsak neden ek paket yükleyemiyoruz?
arkadaşlar forumu araştırdım. ama tam net birşey edinemedim. şu ana kadar fark etmememizin sebebi ek paket yüklememmizdir.