- Adım
- Kıvanç
- Cihazım
- Pocophone F1
- Konular
- 27
Bu Google klavye'ye has bir durum değil. Ben SwiftKey kullanıyorum, her klavye açıldığında bu bildirim de açılıyor. Aslında klavyeler arasında geçiş yapmak için bir kısayol bu. İptal etmeyi hiç düşünmedim. Bir göz atarım.
Sizin rom resmi rom olmadığı için bildirim gelmiyor. Manuel olarak yüklemeniz gerekiyor. İster recovery romunu indirip güncelleyici üzerinden yükleyebilir, ister Fastboot romunu indirip MiFlash Tool üzerinden yükleyebilirsiniz.Selamlar, benim cihazım 3GB Ram'li Türkiye'den satın alınma Mi4 LTE-CU 7.00.55 sürümü kullanıyor ve hala güncelleme gelmedi. Aynı durumda olanlar var mı?
Sizin rom resmi rom olmadığı için bildirim gelmiyor. Manuel olarak yüklemeniz gerekiyor. İster recovery romunu indirip güncelleyici üzerinden yükleyebilir, ister Fastboot romunu indirip MiFlash Tool üzerinden yükleyebilirsiniz.
MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Flasher nedir bilmiyorum. Güncelleyici (Updater), MiFlash Tool yada Mi PcSuite ile romlar yüklenebilir. Verdiğiniz link recovery romu olduğu için Güncelleyici yada PC Suite üzerinden yüklenebilir. MiFlash Tool ile yüklemeniz için Fastboot romu indirmeniz gerekir.Cevabınız için çok teşekkür ederim. Temiz kurulum olarak görülen sorunları gideren kurulum için flasher mi tercih etmeliyim yoksa güncelleyici mi?
Bir deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu adresten indirdiğim rom Türkçe midir ve güncelleyici ya da fastboot dosyası mıdır?
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Çetin abi, dediğim gibi daha önce bu durumu yaşamıyordum. Cantara hocam da aynı şeyi söylüyor hatta. Bi yerden kapanıyordu ama bulamıyorum. Bulursanız haber verirseniz çok memnun olurum.