Bende de aynı sorun oldu. Cihaz çok ısınıyor. Pil tüketimi de çok fazla. Kitkat a döneceğim tekrar.S. A arkadaşlar 7.1.2 kararlı sürümden 7.5.1 güncellemesi yaptım. Kitkattan marsmelowa geçtim. Ancak telefonda ısınma sorunu baş gösterdi. Geri dönüş var mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Tşk
Hocam wipe all yaparak tüm verileri temizlerken mi hesaptaki (bulut) resim ve video silinirmi teşekkürlerArkadaşlar aşırı ısınma ve pil tüketim sorunlarının en büyük sebebi temiz kurulum yapılmamış olması... Recovery'de açıp wipe all diyerek tüm verileri temizlerseniz bu sorunlardan eser kalmayacaktır.
Tabii sıfırlama yapılacağı için telefonda bulunan her şey silinecek dolayısıyla kapsamlı bir yedek almanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar aşırı ısınma ve pil tüketim sorunlarının en büyük sebebi temiz kurulum yapılmamış olması... Recovery'de açıp wipe all diyerek tüm verileri temizlerseniz bu sorunlardan eser kalmayacaktır.
Tabii sıfırlama yapılacağı için telefonda bulunan her şey silinecek dolayısıyla kapsamlı bir yedek almanızı tavsiye ederim.
Cloud etkilenmez.Hocam wipe all yaparak tüm verileri temizlerken mi hesaptaki (bulut) resim ve video silinirmi teşekkürler
Verilecek olan yama, cihazı wipe yapacak bir yama olursa sorunlar da giderilir tabi.Hocam bi yama ile bunlar giderilmez mi acaba? Yoksa illa wipe all cakmak mi lazım?
Hocam bi yama ile bunlar giderilmez mi acaba? Yoksa illa
anladım hocam, bi bakayım tam sarjda kaç saat ekran görüntüsü alıyorum. ona göre miui 8 i bekler sonra wipelarım insan üşeniyor zırt pırt kurulum yapmaya.Verilecek olan yama, cihazı wipe yapacak bir yama olursa sorunlar da giderilir tabi.
MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi