Mİ4 Android 6.0.1 En sonunda geldi

• Konbuyu başlatan ada53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 137
  • Görüntüleme 17K

ob53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ob
Cihazım
Mi 4
Konular
5
Arkadailar merhaba betadan kararlı 7.1.2 ye dönemiyorum bir türlü. Recovery ile donerken diye bir hata veriyor. kararlıdan betaya aynı şekilde yüklediydim hata vermediydi şimdi neden hata veriyor acaba ?

bhdratsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bahadır
Cihazım
mi4lte
Konular
3
Arkadailar merhaba betadan kararlı 7.1.2 ye dönemiyorum bir türlü. Recovery ile donerken diye bir hata veriyor. kararlıdan betaya aynı şekilde yüklediydim hata vermediydi şimdi neden hata veriyor acaba ?

hocam ( ) özel bat dosyasını indir sendekiyle değiştir flashlarken flashall.bat seçili olacak şekilde yüklemeni yap. dikkat et telefondaki herşey silinecektir. yedeklemeni unutma.

bu yeni gelen gücellemeye uplayabilecek kimse yok mu? lütfen biraz paylaşımcı olun :)

Son düzenleme:

ob53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ob
Cihazım
Mi 4
Konular
5
hocam ( ) özel bat dosyasını indir sendekiyle değiştir flashlarken flashall.bat seçili olacak şekilde yüklemeni yap. dikkat et telefondaki herşey silinecektir. yedeklemeni unutma.

bu yeni gelen gücellemeye uplayabilecek kimse yok mu? lütfen biraz paylaşımcı olun :)

hocam recovery ile donuş yapamam mı senin anlattığın biraz karışık geldi bana telefonu daha yeni kullanmaya başladım cok fazla bilgiye sahip değilim aaçıkcası :( bat dosyasını indirdim ama bendeki bat dosyasını bulamadım

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Harbiden şu yeni güncellemeyi bir arkadaş upload ederse çok makbule geçer.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Sabah olmadı öğleye doğru indirebilirsem tekrar, ederim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bhdratsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bahadır
Cihazım
mi4lte
Konular
3
hocam recovery ile donuş yapamam mı senin anlattığın biraz karışık geldi bana telefonu daha yeni kullanmaya başladım cok fazla bilgiye sahip değilim aaçıkcası :( bat dosyasını indirdim ama bendeki bat dosyasını bulamadım
mi flash olmadan yapamazsın hocam. mi flash programını ve fastboot dosyasını indiriceksin. sonra iç,indeki dosyayala benimv eridğim dosyayı değiştiriceksin. pcden yükleyeceksin yani. forumda gerekli anlatımlar var . tek yapman gerekn dosyayı değştirip anlatıldıgı gibi yapman. korkulacak halledilmeyeceş ortada birşey yok. sadece recoveryle olcak şey değil. partisyon düzenini bozmuşta olabilirsin direk mm üzerine kk cekmeye calıstıysan o zaman farklı bir yöntem denemen gerekecek. bu dediğim şekilde olmazsa.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Sabah olmadı öğleye doğru indirebilirsem tekrar, ederim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok makbule geçer hocam, sağolasın. Betalarda sürünüyoruz valla.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fztalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Çetin
Cihazım
mi4
Konular
2
Bende deli gibi kasıyordu Kitkat hocam. Direkt MM Beta kurdum.

Hocam ben o işlerden hiç anlamıyorum o yüzden stabil olanı kullanıyorum. Miui benim gördüğüm en güzel en işlevsel arayüz o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum

bhdratsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bahadır
Cihazım
mi4lte
Konular
3
V7.5.1.0.MXDMIDE sürümünü indirilebilir halde buldum miui ota adresinden. burada paylaşılması yasak mı bilmiyorum. xiomiden önce. dileyen arkadaşlar pm atsınlar. adminler cevap verirse buraya yazarım

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
V7.5.1.0.MXDMIDE sürümünü indirilebilir halde buldum miui ota adresinden. burada paylaşılması yasak mı bilmiyorum. xiomiden önce. dileyen arkadaşlar pm atsınlar. adminler cevap verirse buraya yazarım

Link verebilirsiniz hocam sorun yok. Sadece beta ekiplerine açık olan linkler sorun çıkartabiiliyor ama bu rom zaten dağıtılmaya başlandı :)

Üst Alt