Mİ4 Android 6.0.1 En sonunda geldi

• Konbuyu başlatan ada53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 137
  • Görüntüleme 17K

78erhan78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Ben seçilmiş kişiyim haha bilmem arkadaşın 2 gb lığada geldi.Sıra ile dağıtıyorlar sanırım.Güncelleyiciyi kontrol edin

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
2 gündür ara ara bakıyorum :D neye göre dağıtıyorlar acaba :D

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Genel itabariyle akıcı. Cihazda pek uygulama yoktu zaten , bu nedenden takılma hiç yaşamadım. Ayarlara bişeyler eklenmiş. Bence güzel olmuş. Pil kullanımı kötü değil. Ancak net bilgiyi 2 hafta sonra söyleyebilirim. Ayrıca dahili gelen 5 temanın adıda türkçe olmuş :) .
Birde şunu ekleyeyim. Android 6 ile ART tamamen kullanımda , dolayısıyla uygulamaların kapladığı alan 4.4 sürümüne göre artacaktır. Bende söylemesi , güncelleme yapmadan önce biraz boş yer açın. Ne olur ne olmaz.
Şu mesajı yazana kadar 3 mesaj yazıldı. Ben mi çok yavaş yazıyorum , nedir ? :D

78erhan78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Onu bilemiyorum telefonun sunucu ile bağlanma olayı ile alakalı aslında telefon seçmece diye birşey yok tel sunucu kontrolü yapıp varsa çekiyor yoksa çekmiyor yada sunucuya o an için bağlanamıyor olabilir benım tel sürekli internet açık

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
neyse :D artık

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Android 6 da partisyonlar birlesmisti. Suan bemde android beta 6.5.27 var bu global stabil olani zip olarak tele atsam ve recoveryden guncellemeye calissam isimi gorur mu yoksa once kitkata donup sonra kendi guncelleyicim ile mi yapmam daha dogru olur?
Saygilar

78erhan78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Android 6 da partisyonlar birlesmisti. Suan bemde android beta 6.5.27 var bu global stabil olani zip olarak tele atsam ve recoveryden guncellemeye calissam isimi gorur mu yoksa once kitkata donup sonra kendi guncelleyicim ile mi yapmam daha dogru olur?
Saygilar
O şekilde yapabilirsiniz.Update dosyası indirin cihaza en.miui.com download bölümünden mi4 bulun.Gelen ekranda direkt global bölüm olana dwonload basıp indirin.İnen dosyanın telefonun ana dizinine atın.Adını update yapın.GÜncelleyicidende seçerek deneyebilirsiniz yada recodanda.Bazıları kabul etmiyor ama denemekte fayda var.Eğer olmazsa fastboot romu indirin.Miflash fastboot modda atın.Dİkkat driverlar düzgün yüklü sürücü imzaları devre dışı olsun zira miflashta romun ortasında 2.ci bir driver yüklemezi yapıyor eğer yükleyemezse test point duruma düşer.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hacım xiaomi nin siteye düşmedi ki bu rom? Gece düştü de bizim mi haberimiz yok. Bu arada gm 4g den bi örnek vereyim onda ota dan güncellemeler dağıtılırken tüm cihazlara gelmesi 2 haftayı bulabiliyordu. Sunuculara yük binmesin vs. Diye

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Valla 7.1.2.0'dayım.Deli gibi kasıyor cihaz uygulamalarda. Marshmallow Beta sıfır kasmayla çalışıyordu. Sanırım KitKat artık vadesini doldurdu.

Üst Alt