Mİ4 Android 6.0.1 En sonunda geldi

• Konbuyu başlatan ada53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 137
  • Görüntüleme 17K

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam iyi haber ben hatırladım :D

Kötü haber ise pek işimize yaramayacak... v5'te wsm tools modüllerinden birinin içerisinde bu seçenek vardı... :(
Hocam WSM'i Marshmallow'da çalıştırmanın hiçbir yolu yok mu ? :(

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam WSM'i Marshmallow'da çalıştırmanın hiçbir yolu yok mu ? :(

Hocam hiç denemedim ama okuduğum kadarıyla ciddi problemler çıkartıyormuş...

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam hiç denemedim ama okuduğum kadarıyla ciddi problemler çıkartıyormuş...
Ben de uğraştım ama hiçbir şekilde çalışmadı. Özelleştirme seçeneğini de silmişler zaten. Xiaomi Miui'yi bozmaya başladı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben de uğraştım ama hiçbir şekilde çalışmadı. Özelleştirme seçeneğini de silmişler zaten. Xiaomi Miui'yi bozmaya başladı.

Hocam aslında amaç telefonların stabilitesini bozan uygulama ve romları engellemek... her ne kadar memnun olmasam da hak veriyorum.

Örneğin Mi4 ilk çıktığında donanımhaber'den bir editör eline nereden bulduğu belirsiz bir mi4 almıştı ve sözde inceleme yapmıştı. Elindeki Mi4'e yüklenen rom orijinal değildi ve buglarla dolu bir romdu. Batarya tüketimi, ısınma, performans kaybı aklınıza ne gelirse yani. Editör de engin bilgilerini konuşturarak telefon için olumsuz yorumlar yapmıştı. İncelemeyi okuyan kişilerde haliyle Mi4 hakkında olumsuz bir ön yargı oluştu ve açıkçası bu ön yargıyı kırabilmek için çok uğraştık. Xiaomi'nin ülkemizde oluşturduğu imaj darbe aldı. Oysa bugün bootloader kilitli olarak Mi5'te incelemeler eğer ki inceleyen kişi kötü niyetli değilse hakkaniyetli yapılıyor. Xposed, wsm tarzı cihaz stabilitesini bozabilen uygulamaların, custom romların engellenmeye çalışılmasının en temel sebebi bu örnekte olduğu gibi cihazdan anlamayan insanların eline bu cihazlar geçtiğinde marka değerinin zarar görmesini engellemek.

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Emre hocam, yok wsm ile ilgili değildi ya. Yani ben en azından wipe all yapmadan önce bu sıkıntıyı yaşamazken wsm tools'dan kapatmamıştım. Gayet google klavye ayarları içinde bir yerde vardı. Hani bir şey bilirsiniz de gözünüzün önündedir bulamazsınız ve kafaya takarsınız ya aynen öyle oldum. Her klavye açışta whatsapp olsun, twitter olsun, tarayıcıdan internet olsun sol üstten o ikonun çıkmasına -daha önceden çıkmıyorken şimdi çıkıyor olmasına- acayip takmış durumdayım :(

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Emre hocam simdi kizacaksin ama bu google yazim denetleyicisini de kapatamiyorum ben ayarlardan. :| Hayir wipe all yaptim. Hic olmayan sikintilar cikmaya basladi. Bakar misiniz ekran goruntusune? Sanki word'de bir seyler yaziyormusum gibi hissediyorum kendimi :(

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

edit : hanimin telefonda oyle bi secenek bile yok :|

Son düzenleme:

camgz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkut
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
2
Arkadaşlar bu güncelleme sonrasında herseyde izin istiyor izin ver diyorum ama hiç bir işlem yapmıyor izin verme diyorum o zmn çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim herseyde bu izni istiyor. Neredeyse tüm uygulamalarda bu olay var.
Aynı problem ben de de var,her uygulama da izin istiyor,reddet deyince kabul ediyor,izin ver seçeneği bir türlü basmıyor,iscep,whattsap gibi uygulamalara giremiyorum.telefonum mi4 lte ,yardımcı olacak da yok galiba.

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
Xposed framework yükleyince temalar stabil çalışmıyor !!!??

oguzgudelek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
OğuzGüdelek
Cihazım
Mi4 LTE-CU
Konular
7
wipe all yapmazssanız android 6 düzgün çalışmıyor yukarıdaki tüm sorunlar için; lakin wipe all a rağmen xposed yükleyince temalar stabilitesini kaybediyor..

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam aslında amaç telefonların stabilitesini bozan uygulama ve romları engellemek... her ne kadar memnun olmasam da hak veriyorum.

Örneğin Mi4 ilk çıktığında donanımhaber'den bir editör eline nereden bulduğu belirsiz bir mi4 almıştı ve sözde inceleme yapmıştı. Elindeki Mi4'e yüklenen rom orijinal değildi ve buglarla dolu bir romdu. Batarya tüketimi, ısınma, performans kaybı aklınıza ne gelirse yani. Editör de engin bilgilerini konuşturarak telefon için olumsuz yorumlar yapmıştı. İncelemeyi okuyan kişilerde haliyle Mi4 hakkında olumsuz bir ön yargı oluştu ve açıkçası bu ön yargıyı kırabilmek için çok uğraştık. Xiaomi'nin ülkemizde oluşturduğu imaj darbe aldı. Oysa bugün bootloader kilitli olarak Mi5'te incelemeler eğer ki inceleyen kişi kötü niyetli değilse hakkaniyetli yapılıyor. Xposed, wsm tarzı cihaz stabilitesini bozabilen uygulamaların, custom romların engellenmeye çalışılmasının en temel sebebi bu örnekte olduğu gibi cihazdan anlamayan insanların eline bu cihazlar geçtiğinde marka değerinin zarar görmesini engellemek.
Hocam güzel marka ben de hak veriyorum size. Ama keşke telefonumun mikrofonu bozuk gelmeseydi. Hepsiburada yüzünden markadan soğumak üzereyim. Servise götüreceğim ama sıfır cihazım tamirli olacak. Gerçekten üzüyor bu durum beni. Yarın bir gün satmaya kalktığımda kimse almayacak cihazı tamirli diye.

Üst Alt