Mİ4 Android 6.0.1 En sonunda geldi

• Konbuyu başlatan ada53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 137
  • Görüntüleme 17K

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Aynı problem ben de de var,her uygulama da izin istiyor,reddet deyince kabul ediyor,izin ver seçeneği bir türlü basmıyor,iscep,whattsap gibi uygulamalara giremiyorum.telefonum mi4 lte ,yardımcı olacak da yok galiba.
aynı sorun bende de vardı wipe yaptıktan sonra sorun kalmadı :) temiz kurulum istiyor cihaz benim böyle düzeldi

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
arkadaşlar bazen mi4 pin kodu vs soruyor anlamış değilim sizce neden nadir oluyor ?

camgz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkut
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
2

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
cantara ' nın bana yazdıgını yazıyorum.
" İşlem son derece kolay ve risksiz. Güncelleyici uygulamasını açın ve üç noktaya basın. Kurtarma modunda başları seçin. Telefon kapanıp açılacak. Açıldıüında gelen ekrandan ses tuşlarıyla kaydırarak english seçin. (Seçim için açma kapama tuşu) wipe altından wipe all data seçtiğinizde fastboot ile rom kurmuş gibi olursunuz. (Bu işlem telefondaki her şeyi sileceği için mutlaka yedek alın)" istersen forumda araştır sonra işlemi yap

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
smyrniankiwi hocam onu kapatmayı ben de bulamadım... Ben de sinir olmuş durumdayım. Çözümü bulursanız beni de etiketleyin lütfen...

ertndrsn hocam değiştirmeleri gerekli diye biliyorum... Hangi satıcıdan almştınız?

bizden başka bu dertlerden müzdarip olan, kafaya takan yok mu acaba? :|

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
smyrniankiwi hocam onu kapatmayı ben de bulamadım... Ben de sinir olmuş durumdayım. Çözümü bulursanız beni de etiketleyin lütfen...

ertndrsn hocam değiştirmeleri gerekli diye biliyorum... Hangi satıcıdan almştınız?
Ekrandaki jelatini çıkardığım için değişme olmuyormuş.Hepsiburada'nın kendi satıcısı.Şimdi Delta Servis'e bıraktım zaten cihazı.Bir hafta veya on gün içerisinde halledip yollarlar.Yapacak bir şey yok.Bu sitede 925 TL olduğu için oradan almıştım ama keşke buradan alsaydım diyorum şuan.Hem 3 GB Ram ve 64 GB depolama olurdu hem de siyah olurdu cihaz.Yapacak bir şey yok.Sağlık olsun.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ekrandaki jelatini çıkardığım için değişme olmuyormuş.Hepsiburada'nın kendi satıcısı.Şimdi Delta Servis'e bıraktım zaten cihazı.Bir hafta veya on gün içerisinde halledip yollarlar.Yapacak bir şey yok.Bu sitede 925 TL olduğu için oradan almıştım ama keşke buradan alsaydım diyorum şuan.Hem 3 GB Ram ve 64 GB depolama olurdu hem de siyah olurdu cihaz.Yapacak bir şey yok.Sağlık olsun.

Sağlık olsun diyelim hocam... :(

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Emre hocam simdi kizacaksin ama bu google yazim denetleyicisini de kapatamiyorum ben ayarlardan. :| Hayir wipe all yaptim. Hic olmayan sikintilar cikmaya basladi. Bakar misiniz ekran goruntusune? Sanki word'de bir seyler yaziyormusum gibi hissediyorum kendimi :(

ayarlardan yüklü uygulamalar google klavyenin güncellemelerini kaldırın yada Mağazadan Disable Application uygulamasını indirin ve google klavye uygulamasını devre dışı bırakın, sorununuz çözülecektir.

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
ayarlardan yüklü uygulamalar google klavyenin güncellemelerini kaldırın yada Mağazadan Disable Application uygulamasını indirin ve google klavye uygulamasını devre dışı bırakın, sorununuz çözülecektir.
tesekkurler ancak malesef duzelmedi

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt