Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım bölgede bina içerisinde aynı operatör kullanan arkadaşlarım interneti kullanabilirken( farklı cihazla) ben çekiyor gibi görünmesine rağmen kullanamıyorum internete girmiyor. Şehir merkezinde vs sorun yok. Sizce bu sorun donanımsal mı yoksa yüklediğimiz romlarla mı ilgili. Yani şuan global 12.5.4 kullanıyorum. Tr, indo, eea vs romları kursam durum aynı mı olur. Romlar arasında hattın çekip çekmemesi hususunda bir fark varmıdır. Teşekkürler şimdiden.
cihazınız imei repair limi

bianconero

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mister
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
9
selamlar. önceki sony telefonumu acca programıyla şarj ediyordum. 6 sene batarya değişmeden kullandım ki hızlı şarj desteklemesine rağmen normal adaptörle şarj ediyordum. yalnız adaptörlerin usb girişleri hep kaydı temassızlık yapıyor, bende xiaomi 18w şarj adaptörünü kullanıyorum. eğer acca programını bilen varsa ya da şarj gücünü 1 ampere sabitleyebilme şansımız var mı? acca ile ayarlarda ma, mv gibi seçenekler değişiyor fakat konuya hakim değilim. normal sağlıklı bir şarj için hangi değerler ne olmalı bilen varsa lütfen aydınlatsın bizi.

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Ya şu amoled ekran takıntısı olanları kesinlikle anlamıyorum iki telefon arasında kalsam biri amoled biri ips olsa ips olanı tercih ederim ki 2 sene sonra yanık olusurmu diye beklemem ekran kırılırsa çok fazla bütçe ayırmam kafam rahat olur mobilde film izliyorsan kendine bitane TV al ondan izle film izlemek için üretilmiyor ki bu cihazlar bence çok fazla mantıksız renkleri canlı veriyormuş benim gözüm amoled gibi görmüyor ki amoled ekran isteyim haksız mıyım?

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Ya şu amoled ekran takıntısı olanları kesinlikle anlamıyorum iki telefon arasında kalsam biri amoled biri ips olsa ips olanı tercih ederim ki 2 sene sonra yanık olusurmu diye beklemem ekran kırılırsa çok fazla bütçe ayırmam kafam rahat olur mobilde film izliyorsan kendine bitane TV al ondan izle film izlemek için üretilmiyor ki bu cihazlar bence çok fazla mantıksız renkleri canlı veriyormuş benim gözüm amoled gibi görmüyor ki amoled ekran isteyim haksız mıyım?
hocam haklısınız falat amoled ekranda bir başka gerçekten mesela s21 ultra var ekrana bi bakın lcd sin daha yüzüne bakmazsınız 😂

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
hocam haklısınız falat amoled ekranda bir başka gerçekten mesela s21 ultra var ekrana bi bakın lcd sin daha yüzüne bakmazsınız 😂
Dediğim gibi siz bir manzaraya baktığınız zaman amoled ekrandaki gibimi görüyorsunuz hayır görmüyorsunuz görüyorum diyen yalan söyler 🤗
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi siz bir manzaraya baktığınız zaman amoled ekrandaki gibimi görüyorsunuz hayır görmüyorsunuz görüyorum diyen yalan söyler 🤗
Ve eminimki amoled ekranı savunan bir çok kişinin evinde LCD ips ekran TV var 🤭

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1

amoled ekran daha önce kullandım. tamam çok güzel görünüyor. ama renkler gerçekçi değil. siyahları çok güzel gösteriyor renkler çok canlı vs tamam ama ekrana bişey olduğunda sıfır telefon parası verip ekran tamir ettirme fikri beni ürkütüyor.

telefonu 24 saat yanımızdan ayırmıyoruz ve günde kaç kere düşürdüğümüz belli değil. araçtan inerken koşarken yürürken telefon düşürdüğünde geçmiş olsun. amoled ekran tamir parası neredeyse orta segment yeni telefon parası kadar. o kadar bütçe ayırıyor olsam android imei vs uğraşmam gider iphone alırım.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13

sizin görüşünüze saygım var hocam benim fikrim amoledden yana ayrıca bu konu içimde milletin televizyonu lcd mi amoledmi ilgilenmem ☺️

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
sizin görüşünüze saygım var hocam benim fikrim amoledden yana ayrıca bu konu içimde milletin televizyonu lcd mi amoledmi ilgilenmem ☺️
Saygılar benden de
Fakat yanlış bilinen gerçek benim için herkesin görüşüne saygımız sonsuz tabiki telefon üreticileri saf değil bu telefona amoled koysaydi pilini 5000 yapmazdı vs vs

Üst Alt