Gereksiz bir geçiş olur... Hemde çok pişman olursun her anlamda... Ekran mı dersin, işlemci mi dersin, incelik ve zariflik ve ağırlık mı dersin, kronik problem mi dersin, hızlı şarj mı dersin, hız mı dersin, yani ne bileyim çok pişman olursun, kamera bile çok farketmeyecektir..Dostlar K40 Gaming telefonumdam 10T Pro ya geçmemi önerir misiniz?
var kullanıyorum ama su gibi şarjı gidiyor max 5 saat 30 dakika saat ekran süresi alıyorum ve oyundayken biraz fazla ısınıyormerhaba arkadaşlar,
Var mı bu mükemmel cihaza sahip olan ?
Bununla ilgili bir rehber varmı acaba ?mi 10t pro kullanıyorum kötü bir cihaz değil 9 a yakın ekran süresi alıyorum. (ince ayarları yapıp 30 tane servisi adb ile devre dışı bıraktım bu arada)
Donanımsal hocam. Yazılım olarak romdan Roma fark ediyor bazı romlarda delirtiyor bazılarında bir tık daha iyi çalışıyor ama asla hiç düzelmeyecek donanımsal bir sorun gibi gözüküyor.cihazı almayi düşünüyorum fakat bir çok yerde yakınlık sensörü ile başı dertte insanlar gördüm bu sorun hâlâ devam ediyor mu ? yazılımsal bir problem mi yoksa donanımsal mı?
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman alınacak bir cihaz gibi durmuyor bir çok sorun görüyorum forumda bu cihaz ile ilgili ama en göze çarpan buydu. teşekkür ederim hocam kolay gelsinDonanımsal hocam. Yazılım olarak romdan Roma fark ediyor bazı romlarda delirtiyor bazılarında bir tık daha iyi çalışıyor ama asla hiç düzelmeyecek donanımsal bir sorun gibi gözüküyor.
F2 Pro dan geçmek için tek sebebiniz pro modeli için kamera olması gerekiyor diğer türlü geçmenize gerek yok hocam. Rica ederim bu aradao zaman alınacak bir cihaz gibi durmuyor bir çok sorun görüyorum forumda bu cihaz ile ilgili ama en göze çarpan buydu. teşekkür ederim hocam kolay gelsin
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi