- Konular
- 42
Mi mix guzeldirMi Mix kullanıyordum mi 10t pro 256 cihaza geçtim. Resmen attan indim eşşeğe binmiş gibi oldum. Ekran,kalite ve performans olarak çok çok zayıf.

Mi mix guzeldirMi Mix kullanıyordum mi 10t pro 256 cihaza geçtim. Resmen attan indim eşşeğe binmiş gibi oldum. Ekran,kalite ve performans olarak çok çok zayıf.
Bendede var ekran olarak amoledi arıyorum tek eksik ekran isterse 300 hz yenileme olsun ama amoled olacak ekran benceMi Mix kullanıyordum mi 10t pro 256 cihaza geçtim. Resmen attan indim eşşeğe binmiş gibi oldum. Ekran,kalite ve performans olarak çok çok zayıf.
valla hocam amoledi ararsın ben arıyorum şahsenMİ 8 SE 6 64 den geçiş yapacağım, amoled ekranı çok arar mıyım. Abim ve en yakın arkadaşım 10tpro kullanıyor deneyimleme fırsatım oldu ekran ips ekranım diye bağırmıyo sanki baya kaliteli
sipariş ettik artık 8/128 4900 ₺ yapacak bişey yok alışırız bu fiyata daha iyisi yok oneplus 8t ile arasında kalmıştım amavalla hocam amoledi ararsın ben arıyorum şahsen
hayırlı olsun hocam üzmez sizi cihazsipariş ettik artık 8/128 4900 ₺ yapacak bişey yok alışırız bu fiyata daha iyisi yok oneplus 8t ile arasında kalmıştım ama