Stoya hocam sorunu çözdüm ekran şifresinden dolayıymıs pin şifresi kullandıgım için girişti sordugu şifre yerine kabul etmiyordu ekran kilidini kaldırınca düzeldi ama şuan 3.5.0-10sürümü var şifreleri kabul ediyor sıkıntısızRgokcay, Format data harici çözüm yok ama isterseniz farklı twrp sürümü ile deneyin...
Garip yani daha önceden beri var ve cancel diyerek geçiyodum sıkıntı olmuyordu demekki artık canı sıkılmış geçirmediRgokcay, Twrpye girmeden önce mutlaka ekran şifresi/desen vs varsa kaldırın bunu biliyorsunuz diye yazmıştım ama siz de yaşayarak tecrübe ettiniz,geçmiş olsun...
Magisk 21.4 yüklemiştim ben root yapılıyorduMerhaba telefonum normalde rootluydu telefonu miui 12.5 güncellemesini yapınca root gitti tekrardan twrp kurup magiski flashlıyorum ama rootcheckerdan baktığımda root yapılmamış gözüküyor ne yapmalıyım?
Öncesinde Magisk R flashladım şuan oldu teşekkürlerMagisk 21.4 yüklemiştim ben root yapılıyordu
Hocam twrp den romu görmüyor neden acabaİlk önce eu rom yükleyeceksiniz. Sonra alırsınız güncellemeleri