- Adım
- Erdem
- Cihazım
- Mi note4x
- Konular
- 0
hocam merhaba trwp yuklendıkten sonra telefon trwp de hafızayı görmüyorAdınıza sevindim iyi forumlar
hocam merhaba trwp yuklendıkten sonra telefon trwp de hafızayı görmüyorAdınıza sevindim iyi forumlar
Nasıl görmüyor hocam cihazda kilit desen vs varsa kaldırın düzelmesi gerekhocam merhaba trwp yuklendıkten sonra telefon trwp de hafızayı görmüyor
Hocam önce twrp kurun wipe data yapıp romu sonra twrp açıkken pcye bağlayın cihazı yüklenecek romu cihaz hafızasına atın.hocam merhaba trwp yuklendıkten sonra telefon trwp de hafızayı görmüyor
hocam arşiv hatalı sanırsam, rardan çıkaramadım bir türlü. arşiv bozuk/hasarlı diyor..Hocam önce twrp kurun wipe data yapıp romu sonra twrp açıkken pcye bağlayın cihazı yüklenecek romu cihaz hafızasına atın.
Tabi bu dediklerim rom atmak için kuruldu ise twrp hafıza görmeme olayına format çözüm olur ama sadece root için twrp yüklendi ise otg bellek ile magisk flashlayin
Tamamdır benim WinRAR'da aıkıntı varmış hallettimhocam arşiv hatalı sanırsam, rardan çıkaramadım bir türlü. arşiv bozuk/hasarlı diyor..
Pbr recoverySefaMeert, Çalışır..
Recovery - [Official] Pitch Black Recovery Mi10T/PRO
Değişiklikler İlk Resmi Sürüm KURULUM PBRP Apollo.zip dosyasını Cihaz Hafızasına (atın) Yükleyin Mevcut twrp (orangefox- pitch black vs.) üzerinden install kısmına geliniz İnstall seçeneğine dokununuz ve recovery dosyasını seçiniz Yükleme ekranından recovery seçiniz Sürgüyü kaydırarak yükleme...forum.miuiturkiye.net