Eline emeğine sağlık güzel anlatım ve mi 10t kalıcı olduKonu tarafımdan denenmiştir.Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. BilgisayarınızdaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdriverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine twrp kurulumudur. Kendim şu anda sıkıntısız kullandığım Twrpdir
Kurulum
1. Gerekli driverlerin kurulması için Mi flash programını kurun.
2. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
3. Minimal adb+twrp dosyasını yükleyin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
4. indirmiş olduğunuz klasörü C: Ana Dizine açın.
5. Ses kısma + güç tuşuna basarak telefonunuz fastboot moda alın.
6. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
7. İndiğiniz klasörde önce adb ye tıklayın. açılıp kapanacak. Sonra Fastboot tıklayın . Açılıp kapanacak sonra CMD-Here yazan yere tıklıyoruz pencere açılıyor. şimdi Sırayla verdiğim kodları yazıp enter Basıyoruz.
Telefonumuz Twrp kurulu olarak açılıyor. Sonra telefon hafızasına Magiski atıp flaşlıyoruz yoksa kalıcı olmaz
Magisk
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mevcut Twrp den güncelleme yapmak içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyayı indirip direk yükleyebilirsiniz.
Sorumluluk size konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Konu tarafımdan denenmiştir.Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. BilgisayarınızdaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdriverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine twrp kurulumudur. Kendim şu anda sıkıntısız kullandığım Twrpdir
Kurulum
1. Gerekli driverlerin kurulması için Mi flash programını kurun.
2. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
3. Minimal adb+twrp dosyasını yükleyin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
4. indirmiş olduğunuz klasörü C: Ana Dizine açın.
5. Ses kısma + güç tuşuna basarak telefonunuz fastboot moda alın.
6. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
7. İndiğiniz klasörde önce adb ye tıklayın. açılıp kapanacak. Sonra Fastboot tıklayın . Açılıp kapanacak sonra CMD-Here yazan yere tıklıyoruz pencere açılıyor. şimdi Sırayla verdiğim kodları yazıp enter Basıyoruz.
Telefonumuz Twrp kurulu olarak açılıyor. Sonra telefon hafızasına Magiski atıp flaşlıyoruz yoksa kalıcı olmaz
Magisk
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mevcut Twrp den güncelleme yapmak içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyayı indirip direk yükleyebilirsiniz.
Sorumluluk size konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Bootloader kilidiniz açık değilMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
remote: Boot Command is not allowed in Lock State - abi boyle yaziliyor / caresi ne acaba?
yaptım gene olmadı. root kontrolü yapınca telefon rootlu magisk yüklü izin veriyor.Cengawer42, Twrp Back-up kısmından (en küçük boyutlu ) bir yedek alıp reboot-recovery yapın görmesi lazım + rom yüklemelerini imkan varsa otg kablo/aparat ile yükleyin...
sayın Stoya üstadım. konudaki gibi ben de recvery olarak twrp kuruyorum ve ilk recoveryde açılışta telefon hafızasından magisk kuruyorum. ancak telefonu ikinci kez recoveryde yani twrp de açınca dizin boş gözüküyor. sizin anlatımınızda ikinci kez twrp açınca dizin içerisindekileri görüyoruz. ben göremiyorumCengawer42,
Rom - Xiaomi Mi 10T HELLAS Stabil Rom V12.0.12.0.QJDCNXM
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın. Rom dosyasını telefona atın ve twrp moduna geçin... Cihazı...forum.miuiturkiye.net
Video - Twrp Olmadan Magisk (Root) Yükleme
BootLoader Kilit açık olmalıdır. "Rom yükleme ile Root (Magisk) atma ile Güncelleme ile Mi-Flash ile Twrp yükleme ile Spigen kılıf takma ile Batarya değiştirme ile İMEİ SİLİNMEZ" KOMUT: fastboot flash boot boot.img fastboot rebootforum.miuiturkiye.net