- Adım
- ciwan
- Cihazım
- xiaomi 15
- Konular
- 0
Çin cihazınız açıldı mı ? marka model nedir ?Güzel hocam benim çin cihazım da yarın açılıyor
Çin cihazınız açıldı mı ? marka model nedir ?Güzel hocam benim çin cihazım da yarın açılıyor
Birazdan deneyeceğim Redmi Note 12 Pro 5G.Çin cihazınız açıldı mı ? marka model nedir ?
Redmi Note 12 Pro 5G için custom rom öneriniz var mı?
Kaç saat süre verilmişti.normalde 72 saat olması lazım ama sizin kaç saat oldu.An itibarıyla açmış bulunmaktayım dostlar artık custom rom kurup kullanma zamanı![]()
Redmi Note 12 Pro 5G için custom rom öneriniz var mı?
Ben 168 saat bekledim hocam.Kaç saat süre verilmişti.normalde 72 saat olması lazım ama sizin kaç saat oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirama eu rom en iyisi eski telefonum denemediğim rom kalmamıştı.
Bu arada ilk olarak orangefox yükleyin.
72 ye düşürülmüş ondan söyledimBen 168 saat bekledim hocam.
Hocam nasıl açtıgınızı adımlarla bizede anlatırmısınız konu çok dagılmış 43 sayfa mesaj var. Anlatcagınız metodu Xiaomi 15 çin cihazında dedicem hyperos 2 kurulu umarım bootloader açılır bunda ?An itibarıyla açmış bulunmaktayım dostlar artık custom rom kurup kullanma zamanı![]()
Merhaba şu konuya bir göz atın hocam rehber yapmaya gerek yok gibi çok basit bir işlem zaten.Hocam nasıl açtıgınızı adımlarla bizede anlatırmısınız konu çok dagılmış 43 sayfa mesaj var. Anlatcagınız metodu Xiaomi 15 çin cihazında dedicem hyperos 2 kurulu umarım bootloader açılır bunda ?