Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

yigitby1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
0
Dostlarım merhabalar ben bu tur islere yeni basladım ve acık olmak gerekirse acemiyim ama gecen redmi note 12 pro 5g icin portlanmıs color os 15 buldum bunu kuracagım fakat bootloader zımbırtısına denk geldim forumdaki seyleri okudum fakat anlamadım bana gelistirici seceneklerinden hesap ekle dedigimde the place where the account is registered.. diye bir sey diyor altta forumda bunla alakalı konusuyorsunuz fakat herseyi okudum anlamadım su an napmam gerek dedigim gibi yeni basladıgım icin bilgim cok az ne yapmam gerekiyor

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Nasıl çözdüm hocam ayarlar uygulamasının internet izni nasıl aciliyor
Hocam ben de tam nasıl çözdüğümü anlamadım ama sana yaptıklarımı anlatayım. Telefonun konumu ve senkronizasyonunu açtım. Mi hesabına giriş yaptim sonra basvuru gene denedim. Olmadi. Gittim pc'den mi unlock'a ayni mi hesabiyla giriş yaptim. 5 dakikaya düzeldi. Ama bunları yapmadan önce ayarlardan "Ayarlar" uygulamasının verisini falan da sildim.

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
Dostlarım merhabalar ben bu tur islere yeni basladım ve acık olmak gerekirse acemiyim ama gecen redmi note 12 pro 5g icin portlanmıs color os 15 buldum bunu kuracagım fakat bootloader zımbırtısına denk geldim forumdaki seyleri okudum fakat anlamadım bana gelistirici seceneklerinden hesap ekle dedigimde the place where the account is registered.. diye bir sey diyor altta forumda bunla alakalı konusuyorsunuz fakat herseyi okudum anlamadım su an napmam gerek dedigim gibi yeni basladıgım icin bilgim cok az ne yapmam gerekiyor
telefonun chına ıse xıaomı cınden alınmıs mı hesabı ıstıyor bl acmak ıcın olay bu

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Konuyu dikkatlice okursaniz nasıl yapacağınızı anlarsınız. İlk öncelikle çin bolgesine kayıtlı gözüken bir mi hesabına sahip olmanız lazim. Şanslısınız ki bunun yolu çin telefon numarası almadan mümkün ayrıca telefonunuz fabrikadan hyperos olarak çıkmadığı için diğer cihazlar gibi xiaomi community'de 30 gün boyunca aktif olmasina gerek yok. Settings.apk yükleyerek bunu bypass edebilir 7 gün içerisinde bootloader açabilirsiniz. En sonda istediğiniz custom rom'u kurarsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalar, bir sıkıntım daha var. Bypass yapmam için settings uygulamasını downgrade etmem gerek ama olmuyor. Her türlü settings uygulamasını denedim ama yüklenmiyor. Hatta adb ile denediğimde bu uygulama yükseltilemez tarzı bir hata geldi.

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Konuyu dikkatlice okursaniz nasıl yapacağınızı anlarsınız. İlk öncelikle çin bolgesine kayıtlı gözüken bir mi hesabına sahip olmanız lazim. Şanslısınız ki bunun yolu çin telefon numarası almadan mümkün ayrıca telefonunuz fabrikadan hyperos olarak çıkmadığı için diğer cihazlar gibi xiaomi community'de 30 gün boyunca aktif olmasina gerek yok. Settings.apk yükleyerek bunu bypass edebilir 7 gün içerisinde bootloader açabilirsiniz. En sonda istediğiniz custom rom'u kurarsınız.

Hocalar, bir sıkıntım daha var. Bypass yapmam için settings uygulamasını downgrade etmem gerek ama olmuyor. Her türlü settings uygulamasını denedim ama yüklenmiyor. Hatta adb ile denediğimde bu uygulama yükseltilemez tarzı bir hata geldi.
Herhangi bir bypass yok bu iş için. Zamanınızı boşa harcamayın. Hesabın 30 günlük olmasını bekleyin. Telefonun modeli nedir?

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Kimsenin açtığı yok.laf olsun işte..

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Bugün de pas geçti benim cihaz global olmasına rağmen açılmıyor.nasıl bir saçmalık anlamadım.

Bugün de pas geçti derken telefon ayarlarından hesap eklendi doğrulandı dedi çok şükür muhtemelen 72 saat sonra boot kilidini açacağız.

Son düzenleme:

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Arkadaşlar üst üste mesaj yazıyorum forumda mesaj düzenleme yok yöneticilerin bilgisi olsun..
Söylediklerim global cihazda denenmiştir.
mi community ile cihaz 30 günlük süre sonra 31 ci gün saat Türkiye saati ile 19.00 da çin saati 00 da görselde olan sitede çin saatini ekran küçülerek saniye saniye takip ettim.
mi community tıkladım ama beni tekrar ileri tarihe attı.
Bende sinir oldum.
Bu arada yaklaşık saat 19 06 da telefon ayarlarından geliştirici seçenekleri kilit açma sorgulama tıkladım ama hata verdi.
Hesabı kaldırdım tekrardan ekle deyip tekrar kilit açma sorgulama yaptığımda doğrulama başarı ile uygulandı ve cihazım eklendi.Herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Bu arada saat 19 08 olmuştu.
Çok şükür izin aldım.Saat saliselik durumu olsaydı benim 10 dakika geçmişti.
Cn cihazları bilmiyorum ama global cihazlarda önemli olan 30 günlük mi community süresini doldurmak 31 gün başvuru yapmak.muhtemelen cn cihazları da bu yöntemle olacaktır.
Benim içimden geçen Xiaomi mi community e mecbur bırakıp level muhabbeti ile farklı bir plan peşinde oradan birşeyler elde etmeye çalışıyor.

Şimdi özet olarak mi community ile başvuru yapıp hata alan süresi uzatılan arkadaşlar telefon ayarlarından hesap çıkış yapın aynı saatte olması şartıyla tekrar giriş yapmadan geliştirici seçenekleri mi kilit açma
Durumu tıklayın ve 31 günü dolduran hesap ile giriş yapın ve bekleyin.muhtemelen doğrulama yapacaktır.
Bu işlemleri yaparken mobil veri ile yapılması şarttır. Wifi den olmuyor.
Bu yöntemi cn ve global cihazda deneyin.
Eğer doğrulama yapılırsa güncelleme veri temizleme yapmayınız.
72 saaten sonra Mi unlock ile aynı hesapla bootloader kilidi açabilirsiniz.
Şimdiden kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-29-21-20-10-982_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-29-21-20-10-982_com.android.chrome-edit.jpg
    334,7 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2025-03-29-21-24-35-467_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-29-21-24-35-467_com.android.settings-edit.jpg
    498,2 KB · Görüntüleme: 15
Moderatör tarafında düzenlendi:

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Arkadaşlar üst üste mesaj yazıyorum forumda mesaj düzenleme yok yöneticilerin bilgisi olsun..
Söylediklerim global cihazda denenmiştir.
mi community ile cihaz 30 günlük süre sonra 31 ci gün saat Türkiye saati ile 19.00 da çin saati 00 da görselde olan sitede çin saatini ekran küçülerek saniye saniye takip ettim.
mi community tıkladım ama beni tekrar ileri tarihe attı.
Bende sinir oldum.
Bu arada yaklaşık saat 19 06 da telefon ayarlarından geliştirici seçenekleri kilit açma sorgulama tıkladım ama hata verdi.
Hesabı kaldırdım tekrardan ekle deyip tekrar kilit açma sorgulama yaptığımda doğrulama başarı ile uygulandı ve cihazım eklendi.Herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Bu arada saat 19 08 olmuştu.
Çok şükür izin aldım.Saat saliselik durumu olsaydı benim 10 dakika geçmişti.
Cn cihazları bilmiyorum ama global cihazlarda önemli olan 30 günlük mi community süresini doldurmak 31 gün başvuru yapmak.muhtemelen cn cihazları da bu yöntemle olacaktır.
Benim içimden geçen Xiaomi mi community e mecbur bırakıp level muhabbeti ile farklı bir plan peşinde oradan birşeyler elde etmeye çalışıyor.

Şimdi özet olarak mi community ile başvuru yapıp hata alan süresi uzatılan arkadaşlar telefon ayarlarından hesap çıkış yapın aynı saatte olması şartıyla tekrar giriş yapmadan geliştirici seçenekleri mi kilit açma
Durumu tıklayın ve 31 günü dolduran hesap ile giriş yapın ve bekleyin.muhtemelen doğrulama yapacaktır.
Bu işlemleri yaparken mobil veri ile yapılması şarttır. Wifi den olmuyor.
Bu yöntemi cn ve global cihazda deneyin.
Eğer doğrulama yapılırsa güncelleme veri temizleme yapmayınız.
72 saaten sonra Mi unlock ile aynı hesapla bootloader kilidi açabilirsiniz.
Şimdiden kolay gelsin.
Güzel hocam benim çin cihazım da yarın açılıyor.

Üst Alt