Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Başka bir çözüm aklıma gelmiyor. İlginç.
Hesap yeni olduğu için olabilir mi acaba? Ekstra telefon numaram olmadığı için global kayıtlı hesabı sildim ve ayni telefon numarasi ile sizin attığınız linkten çin hesabı açtım. Total 25 saat olmuştur bu hesap açılalı.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Hesap yeni olduğu için olabilir mi acaba? Ekstra telefon numaram olmadığı için global kayıtlı hesabı sildim ve ayni telefon numarasi ile sizin attığınız linkten çin hesabı açtım. Total 25 saat olmuştur bu hesap açılalı.
Yok hocam ben hesabı açtığım gibi ekledim. Açılma süreci başladı direkt.

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Hocalar; ben çin hesabı işini hallettim, cihazım redmi note 12 pro 5g (ruby). Ama bu sefer dogrulanamadi hatasında kaldım. Ne yapmak gerek php bypass mi yapcaz yoksa hesap daha yeni diye mi kabul etmiyor?
Öncelikle Mi community haricinde boot kilidi açamazsın zaten uyarı vermesini de devamlı açma isteğinde bulunmuşunuz.
Hal ettim dediğiniz ne neyi hal etmişsiniz.çin cihazda açamazsınız

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Öncelikle Mi community haricinde boot kilidi açamazsın zaten uyarı vermesini de devamlı açma isteğinde bulunmuşunuz.
Hocam bu konuya bir göz atın isterseniz aynı şekilde uyguladım iki cihazımda da gün saymaya başladı.

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Bas bayağı çin bölgesine kayıtlı gözüküyor hesabım ve numarasi da Türkiye. Mi community uyarisi vermiyor onun uyari adi farkli

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
Hocalar; ben çin hesabı işini hallettim, cihazım redmi note 12 pro 5g (ruby). Ama bu sefer dogrulanamadi hatasında kaldım. Ne yapmak gerek php bypass mi yapcaz yoksa hesap daha yeni diye mi kabul etmiyor?
Bypass dene belki gecersin

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Hocalar, doğrulanmadı hatasını çözdüm. Ayarlar uygulamasının internet izni kapaliymis. Ama simdi de mi community hatasında kaldim

Üst Alt