Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Hocalar, doğrulanmadı hatasını çözdüm. Ayarlar uygulamasının internet izni kapaliymis. Ama simdi de mi community hatasında kaldim
Herkeste community izni istemiş bende istemedi hocam 2 telefonda da.

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Hocam bu konuya bir göz atın isterseniz aynı şekilde uyguladım iki cihazımda da gün saymaya başladı.
Umarım dediğiniz gibi olur bu konuda birçok kişi mağdur ama dediğim gibi yabancı yerli rus Hindu site kalmadı hepsini kurcalıyorun.Üçkağıtcılar hariç ben açtım diyeni görmedim.
Kimi 5 dolara kimi ise 35 dolara açıyor.ama ben güvenmiyorum.
Benim cihazım redmi note 14 pro plus global bugün 29 cu gün yarın 30 olacak yarından sonra başvuru yapacağım.
Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bypass denicem olmazsa babalar gibi 30 gün beklicez :)
Ban yeme 😀

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Hocalar; ben çin hesabı işini hallettim, cihazım redmi note 12 pro 5g (ruby). Ama bu sefer dogrulanamadi hatasında kaldım. Ne yapmak gerek php bypass mi yapcaz yoksa hesap daha yeni diye mi kabul etmiyor?
benim telefon da aynı, bi gelişme var mı?

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Daha kimse o hesaplarda 30 gunu doldurup kilit acma basvurusu yapmadi. Bilemeyiz ne isteyecegini. Hesabi actiktan sonra hesaba girerken sizden cindeki verilerin disari aktarilmasi icin izin istiyor, onay veriyorsunuz. Insanlar da diyorlar ki madem hesap artik ulke disina cikti o zaman global mi community kurallari devreye girmeli. Ama kimse daha denemedi cunku method yeni. Hem 30 gun gecilmesi bekleniyor hem global uygulamadan izin almayi bekleniyor. Bypass zaten yapamazsiniz denemeyin bile, zamaninizi bosa harcamayin.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Daha kimse o hesaplarda 30 gunu doldurup kilit acma basvurusu yapmadi. Bilemeyiz ne isteyecegini. Hesabi actiktan sonra hesaba girerken sizden cindeki verilerin disari aktarilmasi icin izin istiyor, onay veriyorsunuz. Insanlar da diyorlar ki madem hesap artik ulke disina cikti o zaman global mi community kurallari devreye girmeli. Ama kimse daha denemedi cunku method yeni. Hem 30 gun gecilmesi bekleniyor hem global uygulamadan izin almayi bekleniyor. Bypass zaten yapamazsiniz denemeyin bile, zamaninizi bosa harcamayin.
Bende direkt saat saymaya başladı hocam çin cihazı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim telefon da aynı, bi gelişme var mı?
Pazar günü bu saatlerde kilidini açmayı deneyeceğim hocam durumu buradan bildiririm.

Ekli dosyalar

• 1743096993440.png
    1743096993440.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 17

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yarın deniyorum bakalım ne olacak

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Arkadaşlar bugün 30 cu gün az önce 18.59 da denedim.Ama maalesef 03.30 tarihine attı.Cihazım global ilk deneme pas geçti.Hani 30 cu günden sonraki gün yapmak gerekir belki de... Sanki atomu parçalayacağız Xiaominin yaptığı rezilliğe bak.
Ayın 30 u bekleyeceğiz.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Arkadaşlar bugün 30 cu gün az önce 18.59 da denedim.Ama maalesef 03.30 tarihine attı.Cihazım global ilk deneme pas geçti.Hani 30 cu günden sonraki gün yapmak gerekir belki de... Sanki atomu parçalayacağız Xiaominin yaptığı rezilliğe bak.
Ayın 30 u bekleyeceğiz.
Umarım olur hocam.

Üst Alt