- Adım
- Emre
- Cihazım
- Note 12 Pro 5G
- Konular
- 3
Ozet olarak bahsettigi gibi 5 seviye bir mi community hesabi ve kimlik dogrulamasi istiyor, Cinli olmadiginizi varsayiyorum. Mi 13ten sonraki cihazlarda durum boyle diye biliyorum, yalanda olmasin emin degilim. Bu konuda bahsedildi bunlar. Ucretli auth toollari ise yarar mi bilmem. Keske global alsaydiniz biraz daha bekleyip.Canlar elimde 15 ultra çin sürümü var. Mesajlar ust uste cok karismis. Ozet gecebilecek birisi var midir? Bu cihazin bl kilidini nasil acabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlari karsilamanin bir yolu var mi?
Çok cazipti hocam. Dil sorun degil globalde de ingilizce kullanacagim fakat bu yapay zeka kisimlarinin çince olusu ve whatsapp problemlerinden dolayi istiyordum. Sıkıntı yok ama yine de global her turlu iyi olurdu. Sonrasinda bir yol gelisirse paylasirsaniz sevinirim. İyi aksamlar dilerimOzet olarak bahsettigi gibi 5 seviye bir mi community hesabi ve kimlik dogrulamasi istiyor, Cinli olmadiginizi varsayiyorum. Mi 13ten sonraki cihazlarda durum boyle diye biliyorum, yalanda olmasin emin degilim. Bu konuda bahsedildi bunlar. Ucretli auth toollari ise yarar mi bilmem. Keske global alsaydiniz biraz daha bekleyip.
Whatsapp konusunda simdilik dual appsten klonlayarak klona numaranizi girerek kullanabilirsiniz. Ben oyle yapiyorum. Sahsen ben paket adina Engel koyduklarini dusunuyorum. Malum Meta da tum modlari avladigi icin deneyemiyorum baska bir paket adiyla.Çok cazipti hocam. Dil sorun degil globalde de ingilizce kullanacagim fakat bu yapay zeka kisimlarinin çince olusu ve whatsapp problemlerinden dolayi istiyordum. Sıkıntı yok ama yine de global her turlu iyi olurdu. Sonrasinda bir yol gelisirse paylasirsaniz sevinirim. İyi aksamlar dilerim![]()
Kesinlikle açılmıyor.açtım diyen yalan söylüyor.50 dolara yapanlar var muhabbeti var sakın inanmayın.Canlar elimde 15 ultra çin sürümü var. Mesajlar ust uste cok karismis. Ozet gecebilecek birisi var midir? Bu cihazin bl kilidini nasil acabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlari karsilamanin bir yolu var mi?
ubeydullah112 Hocam açmayı denedim bundan sonrasında bypass vs gerekiyor mu? Süre bitince tekrardan bölge hatası vermez umarım.Dostlar kilidi açmayı denedim 166 saat sonra tekrar denemem gerekiyor. Umarım açabiliriz.
Bypass sanmıyorum normalde süre dolunca açılması gerekirubeydullah112 Hocam açmayı denedim bundan sonrasında bypass vs gerekiyor mu? Süre bitince tekrardan bölge hatası vermez umarım.
Dostlar kilidi açmayı denedim 166 saat sonra tekrar denemem gerekiyor. Umarım açabiliriz.