- Adım
- Metin
- Cihazım
- Rdm Nte 14 pro+
- Konular
- 3
Açarsın dikkat ettüm konuyu okudum ben kardeşim rahat ol. canımız denemek istiyor sana mı soracaktık önce?

Açarsın dikkat ettüm konuyu okudum ben kardeşim rahat ol. canımız denemek istiyor sana mı soracaktık önce?
benim 5. seviye maalesef bir yararı yok.Çin cihazlarda hala bootloader açılıyor. Fakat Çin mi community uygulamasından şartları sağlamanız gerekiyor. 5. Seviye mi community hesabı, kimliği doğrulanmış bir mi hesabı ( Çin vatandaşları yapabiliyor sadece) ve bir test var bu testi geçtikten sonra bootloader kilidi açılabiliyor. Fakat hiç bir şekilde kimlik aktivasyonu yapamadığımız için şuanlik bu da kaldı. Benim hesabım şuan 3. Seviye her gün uygulamaya girip Check in yaparak bu seviyeyi yükseltiyorsunuz.
Kimlik doğrulaması da şartBe
benim 5. seviye maalesef bir yararı yok.
Detayları bize de iletsen bizde faydalansak.Evet arkadaşlar geçmiş yorumlarında yazdığım gibi bu hata bölge hatası ve çin hesabı olmadan kilit açılmıyor. Bu gün itibari ile kilidi açtırdım. 2 hafta önce çin hesabı ekledim mi 13 e ve 2 hafta sonra kilit açıldı. Tabiki bu işlem için yurt dışı bir site ile iletişime geçip ücret ödemeniz gerekiyor. Ben de öyle yaptım ve bu gün itibariyle kilit açıldı. Sayfa 32 ve 33 deki mesajlarimi okursanız daha faydalı olacaktır.
Kesinlikle kilit açılmaz diyenlere gelsin
Bu gorseli de buraya bırakıyorum. Çünkü ilgili kişi ile ingilizce yazismaniz gerekiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam şuan onaylanmış Çin hesabında official bir şekilde kilit açabiliyorsun. Olay bu hesabı bulmakRedmi Note 13 ailesini kullanan arkadaşlar bootloader açma işini unutsunlar. Xiaomi bu bandı tamamen engellemiş. Çin hesabınız da olsa Çin numaranız da olsa kimlikte doğrulasanız 5 seviye de olsanız katiyen açılmayacak. Sunucuları kapatmışlar bu band için.
benim hesabım telefon ile onaylanmış çin hesabı. fakat mi community'de 5. seviyeye ulaşmanı istiyor onun dışında vpn ile çine bağlandım denemelerimden bir sonuç alamadım. şu an bypass işlemini deniyorum ama macbook'ta usb hata ayıklama çalışmıyor. herşeyi yaptım ama cihaza bir uyarı gelmiyor ve terminalde bağlantı bekleniyor yazıyor. Yardımcı olabilecek varsa beraber bakalım?Hocam şuan onaylanmış Çin hesabında official bir şekilde kilit açabiliyorsun. Olay bu hesabı bulmak
Benim bildiğim bypassda setting APK olması lazım onu yükleyip programa tıklayınca seni direk geliştirici seçeneklerinde mi hesap eklemeye atıyor sende hesaba tıklayınca hesap eklendi diyop fastboota alıp kilit kaldırma için gün aliyorsun en azından ben böyle yapmıştim android 14 ustunde yapildigini sanmıyorum hypros 1 de yapmisdimbenim hesabım telefon ile onaylanmış çin hesabı. fakat mi community'de 5. seviyeye ulaşmanı istiyor onun dışında vpn ile çine bağlandım denemelerimden bir sonuç alamadım. şu an bypass işlemini deniyorum ama macbook'ta usb hata ayıklama çalışmıyor. herşeyi yaptım ama cihaza bir uyarı gelmiyor ve terminalde bağlantı bekleniyor yazıyor. Yardımcı olabilecek varsa beraber bakalım?