Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Çin cihazlarda hala bootloader açılıyor. Fakat Çin mi community uygulamasından şartları sağlamanız gerekiyor. 5. Seviye mi community hesabı, kimliği doğrulanmış bir mi hesabı ( Çin vatandaşları yapabiliyor sadece) ve bir test var bu testi geçtikten sonra bootloader kilidi açılabiliyor. Fakat hiç bir şekilde kimlik aktivasyonu yapamadığımız için şuanlik bu da kaldı. Benim hesabım şuan 3. Seviye her gün uygulamaya girip Check in yaparak bu seviyeyi yükseltiyorsunuz.

Ekli dosyalar

• 7ab9494e-178b-4e77-a9ed-b2aa7a663a39.jpeg
    7ab9494e-178b-4e77-a9ed-b2aa7a663a39.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 35753650-d3f9-4b0d-92e3-3d05f3b82168.jpeg
    35753650-d3f9-4b0d-92e3-3d05f3b82168.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 48f15f5f-e9b1-4efe-bd59-106e28247bdf.jpeg
    48f15f5f-e9b1-4efe-bd59-106e28247bdf.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 54

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3
Be
Çin cihazlarda hala bootloader açılıyor. Fakat Çin mi community uygulamasından şartları sağlamanız gerekiyor. 5. Seviye mi community hesabı, kimliği doğrulanmış bir mi hesabı ( Çin vatandaşları yapabiliyor sadece) ve bir test var bu testi geçtikten sonra bootloader kilidi açılabiliyor. Fakat hiç bir şekilde kimlik aktivasyonu yapamadığımız için şuanlik bu da kaldı. Benim hesabım şuan 3. Seviye her gün uygulamaya girip Check in yaparak bu seviyeyi yükseltiyorsunuz.
benim 5. seviye maalesef bir yararı yok.

Selcukiyet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk ilhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
1
Evet arkadaşlar geçmiş yorumlarında yazdığım gibi bu hata bölge hatası ve çin hesabı olmadan kilit açılmıyor. Bu gün itibari ile kilidi açtırdım. 2 hafta önce çin hesabı ekledim mi 13 e ve 2 hafta sonra kilit açıldı. Tabiki bu işlem için yurt dışı bir site ile iletişime geçip ücret ödemeniz gerekiyor. Ben de öyle yaptım ve bu gün itibariyle kilit açıldı. Sayfa 32 ve 33 deki mesajlarimi okursanız daha faydalı olacaktır.
Kesinlikle kilit açılmaz diyenlere gelsin 😃

Bu gorseli de buraya bırakıyorum. Çünkü ilgili kişi ile ingilizce yazismaniz gerekiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Detayları bize de iletsen de bizde faydalanssak.
Evet arkadaşlar geçmiş yorumlarında yazdığım gibi bu hata bölge hatası ve çin hesabı olmadan kilit açılmıyor. Bu gün itibari ile kilidi açtırdım. 2 hafta önce çin hesabı ekledim mi 13 e ve 2 hafta sonra kilit açıldı. Tabiki bu işlem için yurt dışı bir site ile iletişime geçip ücret ödemeniz gerekiyor. Ben de öyle yaptım ve bu gün itibariyle kilit açıldı. Sayfa 32 ve 33 deki mesajlarimi okursanız daha faydalı olacaktır.
Kesinlikle kilit açılmaz diyenlere gelsin 😃

Bu gorseli de buraya bırakıyorum. Çünkü ilgili kişi ile ingilizce yazismaniz gerekiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Detayları bize de iletsen bizde faydalansak.

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Redmi Note 13 ailesini kullanan arkadaşlar bootloader açma işini unutsunlar. Xiaomi bu bandı tamamen engellemiş. Çin hesabınız da olsa Çin numaranız da olsa kimlikte doğrulasanız 5 seviye de olsanız katiyen açılmayacak. Sunucuları kapatmışlar bu band için.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Redmi Note 13 ailesini kullanan arkadaşlar bootloader açma işini unutsunlar. Xiaomi bu bandı tamamen engellemiş. Çin hesabınız da olsa Çin numaranız da olsa kimlikte doğrulasanız 5 seviye de olsanız katiyen açılmayacak. Sunucuları kapatmışlar bu band için.
Hocam şuan onaylanmış Çin hesabında official bir şekilde kilit açabiliyorsun. Olay bu hesabı bulmak

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
Hocam şuan onaylanmış Çin hesabında official bir şekilde kilit açabiliyorsun. Olay bu hesabı bulmak
benim hesabım telefon ile onaylanmış çin hesabı. fakat mi community'de 5. seviyeye ulaşmanı istiyor onun dışında vpn ile çine bağlandım denemelerimden bir sonuç alamadım. şu an bypass işlemini deniyorum ama macbook'ta usb hata ayıklama çalışmıyor. herşeyi yaptım ama cihaza bir uyarı gelmiyor ve terminalde bağlantı bekleniyor yazıyor. Yardımcı olabilecek varsa beraber bakalım?

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2025-03-17 22.20.00.png
    Ekran Resmi 2025-03-17 22.20.00.png
    560,4 KB · Görüntüleme: 32

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
benim hesabım telefon ile onaylanmış çin hesabı. fakat mi community'de 5. seviyeye ulaşmanı istiyor onun dışında vpn ile çine bağlandım denemelerimden bir sonuç alamadım. şu an bypass işlemini deniyorum ama macbook'ta usb hata ayıklama çalışmıyor. herşeyi yaptım ama cihaza bir uyarı gelmiyor ve terminalde bağlantı bekleniyor yazıyor. Yardımcı olabilecek varsa beraber bakalım?
Benim bildiğim bypassda setting APK olması lazım onu yükleyip programa tıklayınca seni direk geliştirici seçeneklerinde mi hesap eklemeye atıyor sende hesaba tıklayınca hesap eklendi diyop fastboota alıp kilit kaldırma için gün aliyorsun en azından ben böyle yapmıştim android 14 ustunde yapildigini sanmıyorum hypros 1 de yapmisdim

Üst Alt