Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Herhangi bir bypass yok bu iş için. Zamanınızı boşa harcamayın. Hesabın 30 günlük olmasını bekleyin. Telefonun modeli nedir?
Var hocam bypass. Eğer ki fabrikadan hyperos olarak çıkmıyorsa telefonunuz bypass var. Benim model redmi note 12 pro 5g yani fabrikadan miui ile geliyor

Darkhope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciwan
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0
Merhaba şu konuya bir göz atın hocam rehber yapmaya gerek yok gibi çok basit bir işlem zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hesap oluşturuyorsunuz hesabı telefona ekliyorsunuz, en azından benim için böyleydi. Bazılarında communityden izin almak gerekiyormuş.
sağ olun hocam Çin hesabı açtım önceden hesap kurulduğu yerle ilişkilendirilmiyor hatası alıyordum şimdi mi community atıyor 30 gün dolduktan sonra tekrar deneyeceğim.

Ekli dosyalar

• 1000002004.jpg
    1000002004.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 16

ubeydullah112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ubeydullah
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
arkadaşlar çin cihazı direnç kayıtlı fake rom lu xiaomi 13 cihazımın kildini açtım şükür.

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9

kvothe1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
poco x3
Konular
0
Babamın numarası ile çin hesabı oluşturdum. Mevcut hesabı kaldırıp o hesapla giriş yaptım. Mi kilit açma kısmında hesabı ekledim. Pc'den kilidi açmak istedim 168 saat süre verdi. Umarım haftaya kilidi açabilirim.

Üst Alt