Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım"Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum
Çin hesabi açtım 30 gün bugün doldu ayarlardan hesap ekle dediğim zaman the system iş Begin upgrade yazıyor bunu nasıl asabilirim hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı denedim
Çin hesabi açtım 30 gün bugün doldu ayarlardan hesap ekle dediğim zaman the system iş Begin upgrade yazıyor bunu nasıl asabilirim hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı denedim
Bende xiaomi 13 çin cihazı vardı fake rom lu. Direkt çin hesabı açıp açtığım hesapla telefonun ayarlar kısmından kilidi açma başvurusu yapıp hesap ekledim başarılı şekilde ilişkilendirildi yazdı sonra 1 hafta bekledim verdiği süre 168 saatti sanırım dolduktan sonra mi unlock la bilgisayar üzerinden 5 dk içinde kilidi açıldı. Daha sonra hybrid eu rom yükledim
Bende xiaomi 13 çin cihazı vardı fake rom lu. Direkt çin hesabı açıp açtığım hesapla telefonun ayarlar kısmından kilidi açma başvurusu yapıp hesap ekledim başarılı şekilde ilişkilendirildi yazdı sonra 1 hafta bekledim verdiği süre 168 saatti sanırım dolduktan sonra mi unlock la bilgisayar üzerinden 5 dk içinde kilidi açıldı. Daha sonra hybrid eu rom yükledim
Ayni durum bendede var önceden the place... hatasi vardı bu çin hesabı açıp ekleyincede busefer the system hatası alıyorum cihazim hyperos 2 guncelleme alıyor fakat çin cihazı fake romdan dondürtmüştüm bl kapalı fakat hint romundan memnun değilim
Abiler hayırlı akşamlar,
Bu forumdaki her şeyi, 45 sayfayı istisnasız okudum. Heyecanlı bir film gibiydi
ilk başta bi togg cu abiden heyecana kapıldık başrol sandık, sonra olmadı lınşasd
sonra erguvan usta herkese gider yaptı bu iş olmaz artık ümit kesin dedi, felaket tellalığı yaptı, yaparız diyenlere dolandırıcı vs dedi sonra kendi bir şekil yaptı
bazı arkadaşlar parayla telegramdan yaptırdı
emresty usta en son noktayı koydu. özetle emre aganın dedikleri sanırım çözüm olacak
benim cihaz redmi note 12 pro 5g. yurt dışı, direnç ile imei attırdım, miui global sürüm 14.0.3 kurulu. tabi bu alanda neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. sadece telefona gider bi custom room kurmak istiyorum. bootloader açık değil. ben de aynı hata var. emrenin dediklerini deneyeceğim.
herkese iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
emre çözümün burada olduğunu söylüyor, yeni gelenler için kolaylık olsun diye paylaşayım dedim:
Bugün direnc tek sim kayıtlı mi 13 ultra cihazıma çin hesabi açtım kendi telefonum ile ve cihaz ekle diyince cihaz eklendi direk bilgisayardan kilit açtım 1 günlük hesap ile.mucize gibi fakat cihaz orjinal 2 imeisine döndü ve şebeke var şuan ustalar bu fikir versin bu işe nasıl oldu