Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

sosiya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HIZIR
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Arkadaşlar maalesef Çin numarası temininde sorun yaşamaktan dolayı işlem yarıda kalıyor .Ücretsiz numaralar işe yaramıyor çünkü hem çin web servislerinde hem de global de baksak da takibi çok zor ne nerden geliyor belli değil yani xiaomi den gönderildiğine dair net bir sms görülemiyor onun için ücretli sms servislerinde 1-2 tanesi sadece xiaomi için hizmet veriyordu daha önce test için denenen ama maalesef onlarda artık xiaomi için hizmetlerini durdurmuş.Tek sorunumuz şuan numara temini oda maalesef sıkıntılı bir durum .Eğer bulabilirsem bir hizmet sağlayıcı burdan güncelleme sağlarım sizlere
ben çin numarası buldum kayıt oldum. develepoer optionstan unlock için başvurdum fakat telefonu aldığın ülkeyle bulunduğun yer uyuşmuyor hatası vermeye devam ediyor.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
ben çin numarası buldum kayıt oldum. develepoer optionstan unlock için başvurdum fakat telefonu aldığın ülkeyle bulunduğun yer uyuşmuyor hatası vermeye devam ediyor.
Çin numarasını nerden buldunuz hocam hesap oluşturduysanız script ile yapılıyor gerisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin numarasını nerden buldunuz hocam hesap oluşturduysanız script ile yapılıyor gerisi.
Çin telefon numarasını nerden bulduğunuzu söyleyin lüften bize de lazım :)

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
Hesap açıp php script var onla yapılacak hocam. Bilgisayardan php sizi yönlendirir. Bikaç ayar istiyor

Redmi Note

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Birkac arkadas Çin Redmi Note 13 Pro 5G de
Yetkisi olmayan Türkiye'den açılmış hesabı direk eklediler , cumartesi belli olacak sonuç
Bir kaç kişide yine aynı cihaza bypass aracıyla Türkiye'den açılmış hesaplarli cihaza ekleyip bl açtılar , işin açığı nasıl oluyorsa bazı hesapları çin cihazına direk ekliyor :)
Hocam haber bekliyoruz, aynı cihaz bende var ve sorunla karşılaştığım için açamıyorum

Redmi 13 Pro 5G de bl açma çok zor bypass döneminde bile ona uygun ayarlar uygulaması olmadığı için bile açılmıyordu şimdi server unlockta kapandı işin zor anlayacağın

Sonunda kilit açtım alırım bir hayırlı olsun emo1616
Hocam nasıl açtığınızı tarif edebilir misiniz bende de aynı cihaz var

Son düzenleme:

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
7
Hocam haber bekliyoruz, aynı cihaz bende var ve sorunla karşılaştığım için açamıyorum

Hocam nasıl açtığınızı tarif edebilir misiniz bende de aynı cihaz var
Baya oldu o zaman direk ekleyen kişiler bl açtılar , şuan hiç bir şekilde izin verilmiyor çin cihaza global hesabı ekleyemiyoruz , Çin'den acilmis hesap istiyor :( . Ücretli işlem ile acilabiliyor oda çok pahalı birde cihazda direnc olmayacak diyorlar .

Redmi Note

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Baya oldu o zaman direk ekleyen kişiler bl açtılar , şuan hiç bir şekilde izin verilmiyor çin cihaza global hesabı ekleyemiyoruz , Çin'den acilmis hesap istiyor :( . Ücretli işlem ile acilabiliyor oda çok pahalı birde cihazda direnc olmayacak diyorlar .
Anladım hocam teşekkürler

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
Güncelleme: Bugün öğlen 12 gibi bilgisayarıma bağlandı. Telefona bir hesap ekledik. 1 hafta boyuncada ne telefonda ne bilgisayarda miui hesabınla ilgili birşey yapmamamı söyledi. Haftaya salı günü yeniden yazacağım. Birde ek bir bilgi zamanınız yoksa veya telefonunuzu alıp bu işten anlayan biri yapamayacaksa bence kalkışmayın çünkü o müsait olunca pcde olmanız gerekiyor. Ayrıca pcde olsanız dahi işlem süresi 1-2 saati buluyor. Sanırım aynı zamanda başka işlemlerlede uğraşıyor.

Arkadaşlar Ncunlock tarafından kilidim açıldı. Geçen hafta başvuru yaptı. Bugünde kendi bilgisayarına usb port çekip uzaktan halletti. Xiaomi mi13 çin cihazı. Kayıtsız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Darkhope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciwan
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0
Arkadaşlar Ncunlock tarafından kilidim açıldı. Geçen hafta başvuru yaptı. Bugünde kendi bilgisayarına usb port çekip uzaktan halletti. Xiaomi mi13 çin cihazı. Kayıtsız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayırlı olsun Xiaomi 15 geçen hafta 80 dolardı şimdi baktım 160 dolar yapmış ödemeyi nasıl yaptın paypalla mı?

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
Hayırlı olsun Xiaomi 15 geçen hafta 80 dolardı şimdi baktım 160 dolar yapmış ödemeyi nasıl yaptın paypalla mı?
Sağolun paypalla yaptım hocam. Xiaomi 14 ve üstü ubl serverıyla açılıyor. Evet onun fiyatıda baya artmış. Benim xiaomi 13 27 dolar gibi bir ödeme aldı. Servardan değilde direk çin xiaomi hesabıyla başvuru yapıp 1 hafta sonra bootloader açıldı.

rosiseko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Arkadaşlar Redmi Note 8 var HyperOS yüklü değil hali ile eski cihaz fakat durum bende de aynı bu cihaz için çözüm var mı?

Üst Alt