Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Her hangi bir gelişme varmı bootloder kilidi için hocam bende 2 tane redmi note 12 pro 5g Ruby var biri açık diğerini açamadım
Bu hafta gelişmeler belli olur diye tahmin ediyorum.

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Direnç ile kayıt yaptırsam yinemi bootloder kilidi açamam hocam

Rejepdurdyyew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mekan
Cihazım
Redmi
Konular
0
Bypass ile kilit başvurusu yaptım 15 gün süre dün doldu açmaya çalıştım 9 saat sonra dene dedi şimdi açmaya çalışıyorum bu hatayı alıyorum çözüm ne olabilir hocalarım.Cihaz Cn sürüm daha önce aynı model cihazı açtım oda cn idi

Edit = Hocalarım çözümü var açılıyor kilit biraz müsaade etmenizdir bana helal edin
Şu durumda ne yapmamiz gerekir. Chin numara ile hesap eklersek olurmu. Ya da bi çözümü varmi?

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Şu durumda ne yapmamiz gerekir. Chin numara ile hesap eklersek olurmu. Ya da bi çözümü varmi?
Hocam emo1616 hocamız sorunu çözmek için uğraşıyor yakın zamanda bir rehber paylaşır diye düşünüyorum.

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Hocam emo1616 hocamız sorunu çözmek için uğraşıyor yakın zamanda bir rehber paylaşır diye düşünüyorum.
Sabırsızlıkla bekliyoruz İnş emo1616 Hocamız çözer yakında

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
Bu sene olacağına inanıyorum. Bu karar çok ani geldi ve kimse ne yapacağını bilemedi. Zaten bu karar Çin hükümetinin bir kararıydı ve uyan sadece ve sadece Xiaomi oldu nedense. Bu kadar Geek davranan, açık olan şirket bir anda böyle yollara girmeye başladı. O da başka konunun konusu artık :D

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Arkadaşlar maalesef Çin numarası temininde sorun yaşamaktan dolayı işlem yarıda kalıyor .Ücretsiz numaralar işe yaramıyor çünkü hem çin web servislerinde hem de global de baksak da takibi çok zor ne nerden geliyor belli değil yani xiaomi den gönderildiğine dair net bir sms görülemiyor onun için ücretli sms servislerinde 1-2 tanesi sadece xiaomi için hizmet veriyordu daha önce test için denenen ama maalesef onlarda artık xiaomi için hizmetlerini durdurmuş.Tek sorunumuz şuan numara temini oda maalesef sıkıntılı bir durum .Eğer bulabilirsem bir hizmet sağlayıcı burdan güncelleme sağlarım sizlere

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Arkadaşlar maalesef Çin numarası temininde sorun yaşamaktan dolayı işlem yarıda kalıyor .Ücretsiz numaralar işe yaramıyor çünkü hem çin web servislerinde hem de global de baksak da takibi çok zor ne nerden geliyor belli değil yani xiaomi den gönderildiğine dair net bir sms görülemiyor onun için ücretli sms servislerinde 1-2 tanesi sadece xiaomi için hizmet veriyordu daha önce test için denenen ama maalesef onlarda artık xiaomi için hizmetlerini durdurmuş.Tek sorunumuz şuan numara temini oda maalesef sıkıntılı bir durum .Eğer bulabilirsem bir hizmet sağlayıcı burdan güncelleme sağlarım sizlere
Bekliyıroz hocam bende çok denemeler yaptım bulamadım İnş bulursunuz iyi haberleri bekliyoruz sabırsızlıkla

Üst Alt