Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

makgun02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Redmi Note 13 P
Konular
0
Redmi note 13 Pro 5g (garnet) için bootloader kilidi açmak için elinde çin hesabı olup paylaşım yapabilecek var mı? Yada başka yöntemi varsa yardımcı olabilicek var mı?

serhat9779

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
0
Note 12 pro ruby cihaz için bootlader kilitli ve dirençsiz şekilde imei atılabiliyor, şebeke sorunu fixleneniliyor ve güncelleme yapsanız bile gitmiyor. Kendim MIUI 14 cihazıma yaptım üstüne 2 kere MIUI + hyperos guncellemesi yapmama rağmen fix ve imei gitmedi. Dm den yazarsanız yardımcı olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

t.me/serhatgunes0011
Note 12 pro ruby cihaz için bootlader kilitli ve dirençsiz şekilde imei atılabiliyor, şebeke sorunu fixleneniliyor ve güncelleme yapsanız bile gitmiyor. Kendim MIUI 14 cihazıma yaptım üstüne 2 kere MIUI + hyperos guncellemesi yapmama rağmen fix ve imei gitmedi. Dm den yazarsanız yardımcı olurum

Son düzenleme:

og1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuz
Cihazım
sony xperia xa1
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

t.me/serhatgunes0011
usta redmi note 12 durum nedir direnç işlemi yapılmamış bootloader kapalı imei uçmuş durumda

serhat9779

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
0
usta redmi note 12 durum nedir direnç işlemi yapılmamış bootloader kapalı imei uçmuş durumda
BL kapalı dirençsiz şekilde imei atabiliyoruz, güncelleme vs ile de gitmiyor. Uzaktan bağlantı ile halledebilirim.

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Merhaba değerli hocalarım
Sizleri çok beklettim biliyorum zor bir dönemden geçiyorum hem psikolojik hem de maddi olarak sizleri de beklettiğimden utanıyorum ve kusura bakmayın bunun için.Asıl gelelim konumuza bu bölge engeline hocalarım bu hafta bu işi sonuca vardırmaya düşünüyorum gece gündüzümü verip soruna el atıcam bu hafta herkese iyi forumlar

Denemek için bazı hocalarımızdan iletişim kurmam gerekecek yardımcı olacaklarından şimdiden teşekkür ederim onlara.

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Merhaba değerli hocalarım
Sizleri çok beklettim biliyorum zor bir dönemden geçiyorum hem psikolojik hem de maddi olarak sizleri de beklettiğimden utanıyorum ve kusura bakmayın bunun için.Asıl gelelim konumuza bu bölge engeline hocalarım bu hafta bu işi sonuca vardırmaya düşünüyorum gece gündüzümü verip soruna el atıcam bu hafta herkese iyi forumlar

Denemek için bazı hocalarımızdan iletişim kurmam gerekecek yardımcı olacaklarından şimdiden teşekkür ederim onlara.
Hiçbir şey için özür dilemenize gerek yok hocam, sıkıntılarınız arasında bu işe el atmanız bile büyük iyilik inanın bana. Her şey gönlünüzce olsun her neyden geciyorsanız hayatınızda kolaylıklar dilerim. Ihtiyacınız olursa Redmi Note 13 Pro Plus için bende test yapabilirim.

komando45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi9t
Konular
14
Valla sırf bu hata yüzünden telefon lu zararına satip başka model aldm