- Adım
- ahmet
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 14
Tamm hocam teşekkür ederimBenim bilgim buraya kadar yetti hocam araştırırsak her şeyi yapabiliriz.
Tamm hocam teşekkür ederimBenim bilgim buraya kadar yetti hocam araştırırsak her şeyi yapabiliriz.
Note 12 pro ruby cihaz için bootlader kilitli ve dirençsiz şekilde imei atılabiliyor, şebeke sorunu fixleneniliyor ve güncelleme yapsanız bile gitmiyor. Kendim MIUI 14 cihazıma yaptım üstüne 2 kere MIUI + hyperos guncellemesi yapmama rağmen fix ve imei gitmedi. Dm den yazarsanız yardımcı olurum
usta redmi note 12 durum nedir direnç işlemi yapılmamış bootloader kapalı imei uçmuş durumdaNote 12 pro ruby cihaz için bootlader kilitli ve dirençsiz şekilde imei atılabiliyor, şebeke sorunu fixleneniliyor ve güncelleme yapsanız bile gitmiyor. Kendim MIUI 14 cihazıma yaptım üstüne 2 kere MIUI + hyperos guncellemesi yapmama rağmen fix ve imei gitmedi. Dm den yazarsanız yardımcı olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
t.me/serhatgunes0011
BL kapalı dirençsiz şekilde imei atabiliyoruz, güncelleme vs ile de gitmiyor. Uzaktan bağlantı ile halledebilirim.usta redmi note 12 durum nedir direnç işlemi yapılmamış bootloader kapalı imei uçmuş durumda
Dostum bootloader kapalı recovery ve root kurabiliyor musunuz?BL kapalı dirençsiz şekilde imei atabiliyoruz, güncelleme vs ile de gitmiyor. Uzaktan bağlantı ile halledebilirim.
Şuan yapamıyorum hocam ama bir bakayım tekrardan dönüş yaparımDostum bootloader kapalı recovery ve root kurabiliyor musunuz?
Hiçbir şey için özür dilemenize gerek yok hocam, sıkıntılarınız arasında bu işe el atmanız bile büyük iyilik inanın bana. Her şey gönlünüzce olsun her neyden geciyorsanız hayatınızda kolaylıklar dilerim. Ihtiyacınız olursa Redmi Note 13 Pro Plus için bende test yapabilirim.Merhaba değerli hocalarım
Sizleri çok beklettim biliyorum zor bir dönemden geçiyorum hem psikolojik hem de maddi olarak sizleri de beklettiğimden utanıyorum ve kusura bakmayın bunun için.Asıl gelelim konumuza bu bölge engeline hocalarım bu hafta bu işi sonuca vardırmaya düşünüyorum gece gündüzümü verip soruna el atıcam bu hafta herkese iyi forumlar
Denemek için bazı hocalarımızdan iletişim kurmam gerekecek yardımcı olacaklarından şimdiden teşekkür ederim onlara.