Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

antaressx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atkn
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
aga nyie böyle bi yola girildi ki anlamıyorum... android demek açık kaynak demek çinin yaptığı saçmalık

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3

Kruis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
5
Kaçakları önlemek için yaptıkları bir şey.
Xiaomi'nin bu kadar popüler olmasının sebebi zaten kaçak olmasıydı :)
Çin HyperOS cihazlarda BL kilidi açmada eminim düzgün bir yol bulunacak ama ne zaman bakalım.

Darkhope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciwan
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0
xiaomi 15 Çin cihazı var bende aynı hatayı almaktayım 1-2 telefoncuyla görüştüm şu anlık yapılamadığını söylediler. telegram üzerinden bazı kanallarla iletişime geçtim 100-150 dolar arasında fiyat verdiler güvenli bulmadığım için herhangi bir ödeme yapmadım. araştırmalarım sonucunda böyle bir siteye denk geldim 25-30 dolar arasında ödeme yapınca Çin hesabı açıp size ulaştırdığını dile getiriyor DENEMEDİM BİLMİYORUM güvenli olup olmadığını yotubeye böyle bir video yüklemiş bunun acaba doğruluğu varmıdır diye sizlere danışmak istedim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim ?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

emrsty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
xiaomi 15 Çin cihazı var bende aynı hatayı almaktayım 1-2 telefoncuyla görüştüm şu anlık yapılamadığını söylediler. telegram üzerinden bazı kanallarla iletişime geçtim 100-150 dolar arasında fiyat verdiler güvenli bulmadığım için herhangi bir ödeme yapmadım. araştırmalarım sonucunda böyle bir siteye denk geldim 25-30 dolar arasında ödeme yapınca Çin hesabı açıp size ulaştırdığını dile getiriyor DENEMEDİM BİLMİYORUM güvenli olup olmadığını yotubeye böyle bir video yüklemiş bunun acaba doğruluğu varmıdır diye sizlere danışmak istedim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim ?
Evet bu yöntem işe yarıyor ama ödeme sadece paypal ile yapılıyor sanırım. Güvenip güvenmemek de size kalmış. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz sorusunu tekrardan hatırlatan cinsten olay millet normal telefonlar pahalı diye kaçak alıyor bl kilidini açmak için bir yöntem var o adam da paypal ile satış yapıyor ülkede paypal yasak 😂

Darkhope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciwan
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0

( GÜNCELLEME ) Telegramdan satıcıyla iletişime geçtim xiaomi 15 için olmadığını söyledi 2024 yılından önce çıkmış cihazlar için geçerli bir yöntem olduğunu dile getirdi. çözüm bulan olursa bizlerle de paylaşırsa çok makbule geçer.

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
( GÜNCELLEME ) Telegramdan satıcıyla iletişime geçtim xiaomi 15 için olmadığını söyledi 2024 yılından önce çıkmış cihazlar için geçerli bir yöntem olduğunu dile getirdi. çözüm bulan olursa bizlerle de paylaşırsa çok makbule geçer.
Bu işin cılkı çıktı artık. Xiaomi kullanılmaz bunu anlamış olduk. OnePlus, Samsung ve Pixel telefonlara yöneleceğiz artık mecburen. Bunca probleme değmez. Hem kötünün kötüsü bir işletim sistemi yapıyorlar hem de millete zorla kullandırıyorlar bunu bootloader açmaya izin vermiyorlar. Elma daha cazip geliyor artık :D

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
Ncunlock ile anlaştım. Paypalla ödemesinide yaptım. Bakalım yarın çin hesabıyla giriş yapacak. Xiaomi 13. sonucu buraya yazarım

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
Ncunlock ile anlaştım. Paypalla ödemesinide yaptım. Bakalım yarın çin hesabıyla giriş yapacak. Xiaomi 13. sonucu buraya yazarım
Güncelleme: Bugün öğlen 12 gibi bilgisayarıma bağlandı. Telefona bir hesap ekledik. 1 hafta boyuncada ne telefonda ne bilgisayarda miui hesabınla ilgili birşey yapmamamı söyledi. Haftaya salı günü yeniden yazacağım. Birde ek bir bilgi zamanınız yoksa veya telefonunuzu alıp bu işten anlayan biri yapamayacaksa bence kalkışmayın çünkü o müsait olunca pcde olmanız gerekiyor. Ayrıca pcde olsanız dahi işlem süresi 1-2 saati buluyor. Sanırım aynı zamanda başka işlemlerlede uğraşıyor.

sosiya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HIZIR
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Arkadaşlar maalesef Çin numarası temininde sorun yaşamaktan dolayı işlem yarıda kalıyor .Ücretsiz numaralar işe yaramıyor çünkü hem çin web servislerinde hem de global de baksak da takibi çok zor ne nerden geliyor belli değil yani xiaomi den gönderildiğine dair net bir sms görülemiyor onun için ücretli sms servislerinde 1-2 tanesi sadece xiaomi için hizmet veriyordu daha önce test için denenen ama maalesef onlarda artık xiaomi için hizmetlerini durdurmuş.Tek sorunumuz şuan numara temini oda maalesef sıkıntılı bir durum .Eğer bulabilirsem bir hizmet sağlayıcı burdan güncelleme sağlarım sizlere
ben çin numarası buldum kayıt oldum. develepoer optionstan unlock için başvurdum fakat telefonu aldığın ülkeyle bulunduğun yer uyuşmuyor hatası vermeye devam ediyor.

Üst Alt