Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Redmi Note

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Redmi note 13 Pro 5g (garnet) için bootloader kilidi açmak için elinde çin hesabı olup paylaşım yapabilecek var mı? Yada başka yöntemi varsa yardımcı olabilicek var mı?

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
Video - Xiaomi Çin Hesabı Alma Rehberi Bu konuya bakabilirsiniz arkadaşlar. Galiba forumdan birisi telefon numarası olmadan çin hesabı oluşturmanın yolunu bulmuş. Baya da kolay bir yöntemmiş aslında, çin hesabı açtığımdaki yüzümü görmek isterdim. Ekrana aval aval baktım :D

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
Video - Xiaomi Çin Hesabı Alma Rehberi Bu konuya bakabilirsiniz arkadaşlar. Galiba forumdan birisi telefon numarası olmadan çin hesabı oluşturmanın yolunu bulmuş. Baya da kolay bir yöntemmiş aslında, çin hesabı açtığımdaki yüzümü görmek isterdim. Ekrana aval aval baktım :D
Hocam telefona ekleyip bekleyip açarken görmek lazım yöntemi sanırım daha önce deneyip açan olmadı. Php çalıştırıp 1 hafta bekleyip açarak görmek lazım.

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
rn 13 pro 5g
Konular
0
Yok abi saatlerce geziyorum internette 1 tane bile sms approve sitesine rastlamadım +86 için

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
rn 13 pro 5g
Konular
0
çin numarası doğrulama sitesine 5 dolar yatırdım yardımcı olursanız beraber yapalım hem size de numara alırım

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
çin numarası doğrulama sitesine 5 dolar yatırdım yardımcı olursanız beraber yapalım hem size de numara alırım
Benim bildiğim çin numara doğrulaması çin yasalarından dolayı sıkıntı şuanda. Çinde sim kartları için çok sıkı bir mekanizma varmış. Yani okuduğum bu şekilde

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
rn 13 pro 5g
Konular
0
Benim bildiğim çin numara doğrulaması çin yasalarından dolayı sıkıntı şuanda. Çinde sim kartları için çok sıkı bir mekanizma varmış. Yani okuduğum bu şekilde
ŞU AN SİNİRDEN MONİTÖRÜ KIRICAM, 6 TANE NUMARA ALDIM 6'SI DA ÇALIŞIYOR AMA XİAOMİ DOĞRULAMA KODU HATASI VERİYOR SÜREKLİ NUMARALARA KOD GELDİĞİ HALDE.

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
ŞU AN SİNİRDEN MONİTÖRÜ KIRICAM, 6 TANE NUMARA ALDIM 6'SI DA ÇALIŞIYOR AMA XİAOMİ DOĞRULAMA KODU HATASI VERİYOR SÜREKLİ NUMARALARA KOD GELDİĞİ HALDE.
Vpn kullanın çine bağlanın öyle deneyin

Üst Alt