Yardım Mi Unlock "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
numara kredisi kalmadı bir de çine bağlanan bir tane bile vpn yok, hong kong var sadece o da işe yaramıyor
Hocam örnek çinde 6 bu şekilde yazılmıyor. 六 bu şekilde yazılıyor. Doğrulamayı bu yüzden kabul etmiyor olabilirmi sadece ihtimalleri düşünüyorum emin değilim. Düzeltme; internetten videoları buldum. Rakam olarakta aynısını giriyorsunuz. Yani bu ihtimal geçersiz görünüyor.

Son düzenleme:

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
rn 13 pro 5g
Konular
0
hocam bizi böyle saçma sapan şeylerle uğraşıran xiaomi utansın allah kahretsin böyle şirketi, bir de bootloader için para vermemiz gerekiyormuş ne lan bu illet.

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
hocam bizi böyle saçma sapan şeylerle uğraşıran xiaomi utansın allah kahretsin böyle şirketi, bir de bootloader için para vermemiz gerekiyormuş ne lan bu illet.
Malesef çin cihazları için bu şekilde artık hocam. Bunlarla uğraşmak istemesseniz global modellerine yönelmekte fayda var

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar cihazım global ama böyle bir hata veriyor.cihaz redmi note 14 pro Plus

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Hocam bende çin hesabı var numara dahil fakat açmak yine kolay değil. Hesap 5. Seviye olmalı ve ben 1 ay sonunda daha bugün 2. Seviye oldum her gün check in yaparak bu seviyeyi yukseltiyorsunuz. Ama bı kaç şartı daha var kimlik onayı istiyor. Onu da sadece çin vatandaşları yapabiliyor. Yabancılar için pasaportla kimlik etkinleştirme var fakat ondanda Çine ait bir banka hesabı istiyor. Ona da tamam dedim Çin de bir bankaya gidip hesap açmaya çalıştığımda benden oturma izni vs istiyor Çin'de de oturma izni yabancılara verilmiyor. Yani legal yolla bile çin telefonların bootloader kilidini açmak zor. Yeni bir bypass yöntemi bekleyeceğiz maalesef.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-25-13-47-37-472_com.xiaomi.vipaccount.jpg
    Screenshot_2025-02-25-13-47-37-472_com.xiaomi.vipaccount.jpg
    420,5 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2025-02-25-13-47-27-516_com.xiaomi.vipaccount.jpg
    Screenshot_2025-02-25-13-47-27-516_com.xiaomi.vipaccount.jpg
    586,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250225_134928.jpg
    IMG_20250225_134928.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 16

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Cihaz global mi Kendi sitesinden sorgulama yaptım orijinal global 200 mp 5100 mah batarya olandan yani global cihaz
Siteden sorgulama yaptığınızda ekranda yazılar hangi renkdeydi

barisbinaliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
rn 13 pro 5g
Konular
0
Hocam bende çin hesabı var numara dahil fakat açmak yine kolay değil. Hesap 5. Seviye olmalı ve ben 1 ay sonunda daha bugün 2. Seviye oldum her gün check in yaparak bu seviyeyi yukseltiyorsunuz. Ama bı kaç şartı daha var kimlik onayı istiyor. Onu da sadece çin vatandaşları yapabiliyor. Yabancılar için pasaportla kimlik etkinleştirme var fakat ondanda Çine ait bir banka hesabı istiyor. Ona da tamam dedim Çin de bir bankaya gidip hesap açmaya çalıştığımda benden oturma izni vs istiyor Çin'de de oturma izni yabancılara verilmiyor. Yani legal yolla bile çin telefonların bootloader kilidini açmak zor. Yeni bir bypass yöntemi bekleyeceğiz maalesef.
hocam bu nedir allah aşkına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çin numarasını nereden temin ettiniz bu arada

Üst Alt