Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Mi Not 3

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

▲ Aynı ekran boyutundaki iPhone 7 Plus ile karşılaştırıldığında, gün boyunca daha uzun süre dayanabilmeniz için 3500mAh'lik bir pil paketi ile mükemmel şekilde uyumanın tadını çıkarıyorsunuz!

▲ Fakat bekleyin, hepsi bu kadar değil! Mi Note3'ün tanıtımı, 5.5 inç büyük ekranlı bir Mi6!

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Onbeş gün önce mi not 2 aldım kendi kendime hatamı ettim beklemelimiydim not3 derken şuan inanın teli aldığıma çok memnunum vede şunu tekrar diyorum ki mi nin şimdiye kadar çıkarmış olsuğu en iyi telefon mi not 2....

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yeni aldım ve aynı şekilde düşünüyor idim. Bu yorumları ve Note 3 'ü görünce, iyiki Note 2 yi almışım diyorum. Aşırı derecede memnunum telefondan. Kamera ve ekran konusun da benim şikayetim yok. Gayet başarılı buldum kamerayı. Ekran amiral gemi modellerinde olanlardan olabilirmiş ama benim için çok da aşırı önemli değil.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Onbeş gün önce mi not 2 aldım kendi kendime hatamı ettim beklemelimiydim not3 derken şuan inanın teli aldığıma çok memnunum vede şunu tekrar diyorum ki mi nin şimdiye kadar çıkarmış olsuğu en iyi telefon mi not 2....

Neden Mi6 değilde Mi Note 2 olduğunu düşünüyorsunuz?

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Mi 6 nın görüntü olarak basit sıradan bir telefonmuş gibi ama not2 heryerde ben burdayım diye bağırıyor

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Mi 6 nın görüntü olarak basit sıradan bir telefonmuş gibi ama not2 heryerde ben burdayım diye bağırıyor

Note 2 çok iyi gerçekten. Note 3 ü de daha gelişmiş hali ile getirseler iyi olurdu.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Görüntü kısmında haklı olabilirsiniz Siyah renk ile; fakat Mavi Renkli Mi6'da ben buradayım diye bağırıyor. Ayrıca Seramik Mi6'nında arkasını cevirip masaya koyduğunuz zaman, altın kaplama olan halkalar dikkat çekiyor...

Donanım açısından en iyi Xiaomi Mi6 zaten, o konuda rakipsiz şuan...

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Hocam bende mi note 2 alalı 2 ayı geçiyor. Bu telefonu alma sebebim artık markaya para vermekten vazgeçmekti. Değişik telefon modellerine yönelmiştim hoşuma gitti tasarımı bence güzel arkası önü cam çok hoş stabilitesi çok iyi çalışıyor ısınması filan yok. He kamerası bana göre iyi değil Sony lg vs. Bakarsak aynı klasmandakiler ile kıyaslanınca kötü bence. Lg g4 var bende eski telefonum o daha iyi çekiyor resmi he benim için önemli mi değil. Note 3 e gelirsek işlemcisi için bişey diyemem adamlar test yapıyor vs. Vs bana göre ha 821 ha 660 bunlara pek takılmamak lazım bence 2side herkesin yaptıracağı işleri çok rahat yapar sanırım. Şimdi mi mix 2 ye göz diktim bunu kardeşime verip onu almayı düşünüyorum yakın zamanda gelirse Türkiye'ye

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Hocam bende mi note 2 alalı 2 ayı geçiyor. Bu telefonu alma sebebim artık markaya para vermekten vazgeçmekti. Değişik telefon modellerine yönelmiştim hoşuma gitti tasarımı bence güzel arkası önü cam çok hoş stabilitesi çok iyi çalışıyor ısınması filan yok. He kamerası bana göre iyi değil Sony lg vs. Bakarsak aynı klasmandakiler ile kıyaslanınca kötü bence. Lg g4 var bende eski telefonum o daha iyi çekiyor resmi he benim için önemli mi değil. Note 3 e gelirsek işlemcisi için bişey diyemem adamlar test yapıyor vs. Vs bana göre ha 821 ha 660 bunlara pek takılmamak lazım bence 2side herkesin yaptıracağı işleri çok rahat yapar sanırım. Şimdi mi mix 2 ye göz diktim bunu kardeşime verip onu almayı düşünüyorum yakın zamanda gelirse Türkiye'ye

Note 2 candır boşver :)

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Note 2 candır boşver :)

Aynen hocam note 2 can ya şarj konusunda bu kadar rahat ettiğim başka bi telefon kullanmadım iPhone da dahil buna . Haricinde diğer markalar gibi 16 GB şu kadar 64 bu kadar 128 bu kadar filan çok fahiş fiyat farkı yok ben 1500 e 6/128 aldım global olanı 30 tane oyun var 100e yakın uygulama var, fizy de çevrimdışı listesinde yüzlerce şarkı var gidip ekstra hafıza kartına para vermiyorsun hafıza dolma derdi yok . Bi şu g4 ün kamerasını çıkarıp buna takabilsem başka birşey istemem

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
Çok büyük bir rezillik. Büyük mi 6 falan değil. İşlemcisi bir kere Redmi serisi gibi.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt