Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Mi Not 3

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

▲ Aynı ekran boyutundaki iPhone 7 Plus ile karşılaştırıldığında, gün boyunca daha uzun süre dayanabilmeniz için 3500mAh'lik bir pil paketi ile mükemmel şekilde uyumanın tadını çıkarıyorsunuz!

▲ Fakat bekleyin, hepsi bu kadar değil! Mi Note3'ün tanıtımı, 5.5 inç büyük ekranlı bir Mi6!

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5
Xiaomi bence de note 2 nin devamını getirmeyerek hata yaptı max 2 den pek bi farkı yok bence.
Kendine has güzelim seriyi mahvettiler.Keşke sd835 le gelseydi ve 8 gb ram de yakışırdı açıkcası.Bu telefonu bekliyordum ama mix 2 nin kamerasına göre onu alacağım sanırım

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
mi note 3 olmuş redmi note 5, mi mix 2 de bildiğin çerçeveli bıraksınlar bu işleri...

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi note 3 değil ya bu. Firma aslında yanlış isimlendirmiş. Mi 6 plus olacak bu. :D

Mi6 Plus olması için SD 835 lazım hocam en azından. Bu olsa olsa Mi6x olur ancak. Mi5x'de de SD 625 ve 5.5" ekran var. Bu da aynı yoldan gitmiş...

Maxpayne53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
12
Mi6 Plus olması için SD 835 lazım hocam en azından. Bu olsa olsa Mi6x olur ancak. Mi5x'de de SD 625 ve 5.5" ekran var. Bu da aynı yoldan gitmiş...

Mi 6 plus dememim sebebi. Snapdragon 660 işlemcisinin snapdragon 821 işlemcisini peformans olarak geçmiş olması yüzündendi. Hatta yapılan son testlerde orta segment için planlanan snapdragon 660 işlemcisi, snapdragon 835'ne oldukça yakın değerlerde performans vermesi herkesi oldukça şaşırtmıştı. Uygun fiyatlı orta segment bir işlemcinin, yüksek segmenteki işlemciler ile kafa tutabilmesi herkes için çok güzel bir haber. Tabi şu an için konuşmak çok erken testler her ne kadar belli bir takım sonuçları önümüze getirse de, telefonlar üzerinde bu işlemcinin kullanılıp son kullanıcıların memnuniyetinin araştırılması gerekiyor.

Velhasıl beklemedeyiz. Mi note 3 haber konusunu biraz farklı yönlere çektik ama alacak olan arkadaşlarında işlemcinin adına bakıp kanmamasını neler yapabildiğine bakarak ondan sonra değerlendirme yapmasını öneriyorum. Bende herkes gibi ön yargı ile konuştum ama sonra işlemcinin test sonuçlarını görünce neden olmasın dedim.

erdi1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi6
Konular
1
sd 660 ram hızı 1866 MHz olduğu için ve 8 çekirdek olması ile çoklu işlemde 820 ye göre daha serbest olucağı için sd 820 ile yaklaşık aynı performansı vericek. Antutu sevenler mi5 in 32gb versiyonu kadar puan alır :) Artı dual kamera ve mi6 benzeri tasarımı ile gayet uygun bir cihaz.

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
biraz hayallerim dışında kaldı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi 6 plus dememim sebebi. Snapdragon 660 işlemcisinin snapdragon 821 işlemcisini peformans olarak geçmiş olması yüzündendi. Hatta yapılan son testlerde orta segment için planlanan snapdragon 660 işlemcisi, snapdragon 835'ne oldukça yakın değerlerde performans vermesi herkesi oldukça şaşırtmıştı. Uygun fiyatlı orta segment bir işlemcinin, yüksek segmenteki işlemciler ile kafa tutabilmesi herkes için çok güzel bir haber. Tabi şu an için konuşmak çok erken testler her ne kadar belli bir takım sonuçları önümüze getirse de, telefonlar üzerinde bu işlemcinin kullanılıp son kullanıcıların memnuniyetinin araştırılması gerekiyor.

Velhasıl beklemedeyiz. Mi note 3 haber konusunu biraz farklı yönlere çektik ama alacak olan arkadaşlarında işlemcinin adına bakıp kanmamasını neler yapabildiğine bakarak ondan sonra değerlendirme yapmasını öneriyorum. Bende herkes gibi ön yargı ile konuştum ama sonra işlemcinin test sonuçlarını görünce neden olmasın dedim.

Haklisiniz hocam Cpu performansi olarak lafim yok gündelik kullanim icin ama, Gpu performansi ne olacak? Ayrica Sd 835 10 nm oldugu icin isinma az, güç tüketimi az. Sd 660 14 nm. Sd 670 ile gelseydi yine bundan da az lafim olurdu, fakat Sd 660 ile gelmesinin hicbir aciklamasi olamaz. En azindan fiyati cok az da olsa Mi6 dan düşük olsaydi, yine bunlari konusmazdik. Mi6 yerine siz olsaniz alirmiydiniz bu cihazi? Bu tanıtımlardan sonra bir kez daha Mi6 aldigim icin memnun oldum.

Onceden de soyledigim gibi, Bu yil alinabilecek amiral gemi cihazlar icin Mi6 küçük ekran, Oneplus 5 büyük ekran. Baska da bir alternatif yok uygun fiyatli suan.

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
SD 660 ne arkadaş ya.Resmen çöpe çevirmişler cihazı.Herhalde SD ile yapılan bir anlaşma uyarınca SD 660 almak zorundaydılar ve bu cihaza yamadılar.Hararetle beklediğim cihazı alamamak,çok zor geldi.Mi Mix 2 de fena değil ama elime çok büyük.Sanırım Mi 6 alacağım.

Üst Alt