Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Mi Not 3

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

▲ Aynı ekran boyutundaki iPhone 7 Plus ile karşılaştırıldığında, gün boyunca daha uzun süre dayanabilmeniz için 3500mAh'lik bir pil paketi ile mükemmel şekilde uyumanın tadını çıkarıyorsunuz!

▲ Fakat bekleyin, hepsi bu kadar değil! Mi Note3'ün tanıtımı, 5.5 inç büyük ekranlı bir Mi6!

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Onbeş gün önce mi not 2 aldım kendi kendime hatamı ettim beklemelimiydim not3 derken şuan inanın teli aldığıma çok memnunum vede şunu tekrar diyorum ki mi nin şimdiye kadar çıkarmış olsuğu en iyi telefon mi not 2....

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Onbeş gün önce mi not 2 aldım kendi kendime hatamı ettim beklemelimiydim not3 derken şuan inanın teli aldığıma çok memnunum vede şunu tekrar diyorum ki mi nin şimdiye kadar çıkarmış olsuğu en iyi telefon mi not 2....

değil hocam :) ekran ve kamera hiçte amiral gemi değil kendimizi kandirmayalım bende kullanıyorum

Erolkose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ab
Cihazım
Mi note 2
Konular
2
değil hocam :) ekran ve kamera hiçte amiral gemi değil kendimizi kandirmayalım bende kullanıyorum
Hocam bende bugun aldım cihazı android 7'ye güncellemesi varmı acaba bilginiz varmıdır

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Hocam bende bugun aldım cihazı android 7'ye güncellemesi varmı acaba bilginiz varmıdır

miui 9 ile beraber geliyor android 7, şuan geliştirici romlarda var ancak çokta iyi değil performans şuan pek memnun kalmadım.

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
miui 9 ne zaman çıkacak bilginiz varmı ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erolkose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ab
Cihazım
Mi note 2
Konular
2
miui 9 ile beraber geliyor android 7, şuan geliştirici romlarda var ancak çokta iyi değil performans şuan pek memnun kalmadım.
Teşekkür ederim cevabınız için

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
9 çıktı çıkmasına da stabil sürümün gelmesi cihazlara güncelleme olarak verilmesi öyle hemen olmuyor temiz 1 ay sürer belki daha da fazla, hele de daha 8.5 sürümünü verememişken.

Maxpayne53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
12
Haklisiniz hocam Cpu performansi olarak lafim yok gündelik kullanim icin ama, Gpu performansi ne olacak? Ayrica Sd 835 10 nm oldugu icin isinma az, güç tüketimi az. Sd 660 14 nm. Sd 670 ile gelseydi yine bundan da az lafim olurdu, fakat Sd 660 ile gelmesinin hicbir aciklamasi olamaz. En azindan fiyati cok az da olsa Mi6 dan düşük olsaydi, yine bunlari konusmazdik. Mi6 yerine siz olsaniz alirmiydiniz bu cihazi? Bu tanıtımlardan sonra bir kez daha Mi6 aldigim icin memnun oldum.

Onceden de soyledigim gibi, Bu yil alinabilecek amiral gemi cihazlar icin Mi6 küçük ekran, Oneplus 5 büyük ekran. Baska da bir alternatif yok uygun fiyatli suan.

Gpu performansına lafım yok. :) Diğer bahsettiğiniz konularda da haklısınız.

Onun dışında telefonu alma konusunda eğer ki elimde mi5 pro olmasaydı alırdım. Çünkü miui sistemi mi telefonlarının performansını çok güzel şekilde yansıtıyor. Tabi kusursuz değil. Halen daha yazılımsal olarak çok fazla optimasyona ihtiyacı var. Birde android üzerinde yüksek grafikli oyunları pek oynamadığım için bana yeterli olur diye düşünüyorum. Fiyat olarak da cezbedici olacağı için alınabilir bir telefon gibi duruyor.

Ha tabiki önceki note serisi ile kıyaslandığında hayal kırıklığı olduğu ortada ama orta segmentli bir cihaz için oldukça güzel bir telefon olacak.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Gpu performansına lafım yok. :) Diğer bahsettiğiniz konularda da haklısınız.

Onun dışında telefonu alma konusunda eğer ki elimde mi5 pro olmasaydı alırdım. Çünkü miui sistemi mi telefonlarının performansını çok güzel şekilde yansıtıyor. Tabi kusursuz değil. Halen daha yazılımsal olarak çok fazla optimasyona ihtiyacı var. Birde android üzerinde yüksek grafikli oyunları pek oynamadığım için bana yeterli olur diye düşünüyorum. Fiyat olarak da cezbedici olacağı için alınabilir bir telefon gibi duruyor.

Ha tabiki önceki note serisi ile kıyaslandığında hayal kırıklığı olduğu ortada ama orta segmentli bir cihaz için oldukça güzel bir telefon olacak.

Hocam acikcasi Mi6 dururken bu cihazi almam. 5.5" ekran lazimsa da Oneplus 5 var. Bu iki cihaz dururken Mi Note 3 un yuzune bakmam.

Bu arada Mi6 kullanicisi olarak söylüyorum bunu.

Fiyati düşük olsaydi hakli olabilirsiniz fakat Ayni fiyatla ve sadece daha buyuk ekranla cikmasi, bataryanin da ekranla orantili olarak buyutulmemesi, bu cihazi ölü doğuruyor ne yazikki.

Maxpayne53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
12
Hocam acikcasi Mi6 dururken bu cihazi almam. 5.5" ekran lazimsa da Oneplus 5 var. Bu iki cihaz dururken Mi Note 3 un yuzune bakmam.

Bu arada Mi6 kullanicisi olarak söylüyorum bunu.

Fiyati düşük olsaydi hakli olabilirsiniz fakat Ayni fiyatla ve sadece daha buyuk ekranla cikmasi, bataryanin da ekranla orantili olarak buyutulmemesi, bu cihazi ölü doğuruyor ne yazikki.

Söylediğiniz konularda haklısınız. Bir şey demiyorum zaten.

Gerisi zevkler ve renkler meselesi. :)

Üst Alt