Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Mi Not 3

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

▲ Aynı ekran boyutundaki iPhone 7 Plus ile karşılaştırıldığında, gün boyunca daha uzun süre dayanabilmeniz için 3500mAh'lik bir pil paketi ile mükemmel şekilde uyumanın tadını çıkarıyorsunuz!

▲ Fakat bekleyin, hepsi bu kadar değil! Mi Note3'ün tanıtımı, 5.5 inç büyük ekranlı bir Mi6!

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Aynen hocam note 2 can ya şarj konusunda bu kadar rahat ettiğim başka bi telefon kullanmadım iPhone da dahil buna . Haricinde diğer markalar gibi 16 GB şu kadar 64 bu kadar 128 bu kadar filan çok fahiş fiyat farkı yok ben 1500 e 6/128 aldım global olanı 30 tane oyun var 100e yakın uygulama var, fizy de çevrimdışı listesinde yüzlerce şarkı var gidip ekstra hafıza kartına para vermiyorsun hafıza dolma derdi yok . Bi şu g4 ün kamerasını çıkarıp buna takabilsem başka birşey istemem

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle. Bu global olayını bilmediğim için 64 gb olanı aldım ama çok sorun değil. Depolama alanı olarak bana 5 gömlek fazla bile. Kamerasını niye beğenmedin onu anlamadım ama. Bence çok başarılı gibi. Gerçe çokda anlamam. Bana fazlası ile iyi geldi ve yetiyor. Ucuza kalite, xiaomi. Daha vazgeçmem böyle güzel seriler çıkartırlar ise. Mi6 da güzel diyorlar. Onada bakacağım ileride inşallah. Daha güzel bir telefon çıkarmazlar ise.

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Aynen hocam note 2 can ya şarj konusunda bu kadar rahat ettiğim başka bi telefon kullanmadım iPhone da dahil buna . Haricinde diğer markalar gibi 16 GB şu kadar 64 bu kadar 128 bu kadar filan çok fahiş fiyat farkı yok ben 1500 e 6/128 aldım global olanı 30 tane oyun var 100e yakın uygulama var, fizy de çevrimdışı listesinde yüzlerce şarkı var gidip ekstra hafıza kartına para vermiyorsun hafıza dolma derdi yok . Bi şu g4 ün kamerasını çıkarıp buna takabilsem başka birşey istemem

Hiç bir zaman ansızın şarj bitecek korkusu yaşamıyorum. 2 gün yetiyor hemen hemen

Üst Alt