Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Aynı şekilde uyguladım. Ancak benim cihaz china sürümü olduğu için global yükleyince persist düzelmedi ayrıca imeiler null oluyor. Şükür ki twrp full backup vardı yoksa imeiden de olacaktım. Başka alternatifi yok sanırım böyle kullanacağız
Hocam elinizdeki romu winzip gibi bir uygulama ile açarak içinde persist.imj dosyasını çıkarın. Twrp ile persist.imj dosyasını yükleyin. Sadece rom yükleme ile düzelmez zaten. Persisti flashlamanız gerek tek olarak.

Security

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi Note3
Konular
3
Hocam elinizdeki romu winzip gibi bir uygulama ile açarak içinde persist.imj dosyasını çıkarın. Twrp ile persist.imj dosyasını yükleyin. Sadece rom yükleme ile düzelmez zaten. Persisti flashlamanız gerek tek olarak.
Denedim hocam. Persist.img dosyasını seçiyorum ancak hangi dosyaya flashlamamı sorduğu yerde persist dosyası yok. Recovery, system vs. Var ama persist yok maalesef

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Denedim hocam. Persist.img dosyasını seçiyorum ancak hangi dosyaya flashlamamı sorduğu yerde persist dosyası yok. Recovery, system vs. Var ama persist yok maalesef
Persist.imj yi çıkarıp telefona atın. Twrp ye girip yükle yi seçin altta imaj yükle seçeneği var onu tıklayıp persist.imj dosyasını seçip kurulumu gerçekleştirin. Ben o şekilde yaptım ve sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Eksa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi note 3
Konular
5
Öncelikle merhabalar. Mi note 3 telefonuma rom attıktan sonra sensörlerin çalışmadığını anladım. TWRP 3.2.3.0 Sürümüyle Persist dosyasını flashladığımda birşey değişmiyor. Sensörlerimi tekrardan nasl aktif hale getirebilirim?

Security

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi Note3
Konular
3

yigitburakozden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
xiaomi
Konular
1
hocam kamera olarak google cam yükleyebiliyor muyuz ? Denedin mi ? Önerir misin ?

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19

Yuzarsif28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Vodafone
Konular
2
Arkadaşlar ses kısıklığı yazılım ile alakalı değil, Iphone 7'lerde de bu durum mevcut. Ahize kısmı çok ince bir yapı ile örtüldüğü için ufak bir terlemede muazzam toz tutuyor ve bir beton gibi oluyor o kısım. Çözümüne gelecek olursak dikkatli bir şekilde birkaç delik açmak lazım, görüntü olarak pek hoş durmasa da ses olarak ilk aldığınız günleri aklınıza getireceğini bildireyim. Kendim mi note 3 de de denedim.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Arkadaşlar ses kısıklığı yazılım ile alakalı değil, Iphone 7'lerde de bu durum mevcut. Ahize kısmı çok ince bir yapı ile örtüldüğü için ufak bir terlemede muazzam toz tutuyor ve bir beton gibi oluyor o kısım. Çözümüne gelecek olursak dikkatli bir şekilde birkaç delik açmak lazım, görüntü olarak pek hoş durmasa da ses olarak ilk aldığınız günleri aklınıza getireceğini bildireyim. Kendim mi note 3 de de denedim.
Bende sıfır aldım sayılır. 1 haftalık cihaz almıştım. Ses kısıktı. Bu yöntemle ancak ses yükseltebildim. Dediğiniz her cihazda aynı olmayabiliyor ne yazıkki. Yazılımla çözmek donanımı bozma ihtimalinden daha iyi. Yazılım bozulursa tekrar rom atar çözersin. Ama donanıma zarar vermek daha tehlikeli yanlışlıkla başka birşeyi bozarsın sonra telefon çöp olur. (Daha önceden başıma geldi çünkü)

Yuzarsif28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Vodafone
Konular
2
Bende sıfır aldım sayılır. 1 haftalık cihaz almıştım. Ses kısıktı. Bu yöntemle ancak ses yükseltebildim. Dediğiniz her cihazda aynı olmayabiliyor ne yazıkki. Yazılımla çözmek donanımı bozma ihtimalinden daha iyi. Yazılım bozulursa tekrar rom atar çözersin. Ama donanıma zarar vermek daha tehlikeli yanlışlıkla başka birşeyi bozarsın sonra telefon çöp olur. (Daha önceden başıma geldi çünkü)
Bazen dediğiniz gibi olabiliyor evet, çevremde 8 tane aynı kişi aynı telefonu deniyoruz ve çözüm aynı şekilde geldi.(Telefoncuyum o yüzden dikkatli açtım )

Üst Alt