Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
emrahakkaya22 Hocam merhaba, twrp de telefonum flash disk olarak görünüyor ama 14 gb'lık yedeği atmak istediğim zaman 5-6 gb dan sonrasını yüklemiyor, 5-6 gb altında sorun yok.
Kimi uygulama verileri örnek olarak özellikle bu sorunu whatsapp ın verilerini kopyalarken yaşıyorum. Bozuk olan fotoğraf vb. Veri dosyalarını kopyalayamıyor sistem. Bu yüzden kopyalarken telefon açık iken windows üzerinden klasör klasör kopyalayarak hangi klasörde sorun olduğunu sonrasındada hangi veri de sorun olduğunu tespit ederek silmelisiniz. Her hard formatımda bende bu sıkıntıyı yaşıyorum. İster istemez sıkıntılı veri dosyaları çıkabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben test ettiklerimden tutarlı bir şey bulsaydım sana paslayacaktım konuya eklemen için bayağıdır bakıyorum ama yok maalesef.
Engelleyen birşeyler var. Daha önce yapmış adam videosunu çekmiş oluyor. Ama aynı şeyi deniyorum olmuyor. Google açıklarını kapatıyor sanıyorum.

Xiaomi.EU Rom v.10.3.1.0 daki farkettiğim yenilikler.
-Yüz Tanımada İster otomatik açılıyor isterseniz açıldıktan sonra kilit ekranında kalıyor yukarı kaydırarak açıyorsunuz.
-Temalarda Ana ekran için eklediğiniz resimler verdiğiniz 15 dk. 1 saat 1 gün olarak değişebiliyor.(Duvar kağıdı slayt gösterisi)
-Kilit ekranında dikey saat kullanıyorsanız eskiden bildirin geldiğindede dikey saat kalıyordu artık bildirim gelince tek satıra dönüyor saat.
-Güncelleme ekranından geri tuşa bastığınızda ana ekrana dönüyordu. Artık önceki menüye dönüyor.
-Mesaj ve resimleri toplu silerken türkçeleştirme sıkıntısı vardı. Düzeltilmiş.
-Bluetooth Kapatıldığında tekrar açılmıyordu cihazı yeniden başlatmak gerekiyordu. Düzeltilmiş.
-kilit ekranı döngüsündeki sorunlu türkçeleştirmeler düzeltilmiş.
-Hava durumunda ara ara ağa bağlanılamadı hatası alınıyordu düzeltilmiş.
-Köşeleri ovalleştirme gelmiş.
-Kilit tuşuna 5 kere basınca acil durum mesajı ile konum atma gelmiş.
Şimdilik tespit ettiklerim bunlardır.

Son düzenleme:

Tijgor fn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Minute 3
Konular
0
Bende zaten bir önceki sürüm yüklüydü. Bu yenisini nasıl yükleyebilirim. Ve yüklersen her şeyi silmem gerekir mi ?

Tijgor fn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Minute 3
Konular
0
Aynen önceki her şeyi yaptım ben yüklü bu dediğiniz sürüm

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-14-00-12-31-118_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-04-14-00-12-31-118_com.android.settings.png
    122,8 KB · Görüntüleme: 19

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Aynen önceki her şeyi yaptım ben yüklü bu dediğiniz sürüm
V.10.3.1.0 ı indirip twrp ile direk kurabilirsiniz üstüne. Uygulamalara ve verilerinize zarar gelmez. Bende o şekilde kurdum zaten. En son gelişmiş temizlikten aşağıdaki temizliği yapınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tijgor fn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Minute 3
Konular
0
O zaman direkt kuruyoruz sonra bunları mı temizliyoruz. Yoksa kurarken neyi temizleyelim diye soruyor mu ? Kusura bakmayın bayağı önce yapmıştım bu olayları pek hatırlamıyorum

Tijgor fn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Minute 3
Konular
0
Telefona indirdim romu bu arada

Neyse gerek kalmadı romu yükledim ve dediğiniz şekilde o verileri sildim oldu teşekkürler

Neyse gerek kalmadı romu yükledim ve dediğiniz şekilde o verileri sildim oldu teşekkürler

Son düzenleme:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Telefona indirdim romu bu arada

Rica ederim güle güle kullanın.

Tijgor fn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Minute 3
Konular
0
Bu arada telefona yeni gelmiş acil durum SOS özelliği wifi ile çalışırken mobil veri ile çalışmıyor sizde de öyle mi ?

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
Emrah yeni sürümü dalvik önbellek temizleme yaparak yükledim ama telefon yine sıfırdan yüklenmiş oldu neyse magisk uçtu yukleyemiyorum güncelleme yapıyorum olmuyor kaldırdım yeniden yukleyemiyorum .

Üst Alt