- Adım
- Emrah Akkaya
- Cihazım
- XiaomiMi Note 3
- Konular
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimi uygulama verileri örnek olarak özellikle bu sorunu whatsapp ın verilerini kopyalarken yaşıyorum. Bozuk olan fotoğraf vb. Veri dosyalarını kopyalayamıyor sistem. Bu yüzden kopyalarken telefon açık iken windows üzerinden klasör klasör kopyalayarak hangi klasörde sorun olduğunu sonrasındada hangi veri de sorun olduğunu tespit ederek silmelisiniz. Her hard formatımda bende bu sıkıntıyı yaşıyorum. İster istemez sıkıntılı veri dosyaları çıkabiliyor.emrahakkaya22 Hocam merhaba, twrp de telefonum flash disk olarak görünüyor ama 14 gb'lık yedeği atmak istediğim zaman 5-6 gb dan sonrasını yüklemiyor, 5-6 gb altında sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Engelleyen birşeyler var. Daha önce yapmış adam videosunu çekmiş oluyor. Ama aynı şeyi deniyorum olmuyor. Google açıklarını kapatıyor sanıyorum.Ben test ettiklerimden tutarlı bir şey bulsaydım sana paslayacaktım konuya eklemen için bayağıdır bakıyorum ama yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi.EU Rom v.10.3.1.0 daki farkettiğim yenilikler.
-Yüz Tanımada İster otomatik açılıyor isterseniz açıldıktan sonra kilit ekranında kalıyor yukarı kaydırarak açıyorsunuz.
-Temalarda Ana ekran için eklediğiniz resimler verdiğiniz 15 dk. 1 saat 1 gün olarak değişebiliyor.(Duvar kağıdı slayt gösterisi)
-Kilit ekranında dikey saat kullanıyorsanız eskiden bildirin geldiğindede dikey saat kalıyordu artık bildirim gelince tek satıra dönüyor saat.
-Güncelleme ekranından geri tuşa bastığınızda ana ekrana dönüyordu. Artık önceki menüye dönüyor.
-Mesaj ve resimleri toplu silerken türkçeleştirme sıkıntısı vardı. Düzeltilmiş.
-Bluetooth Kapatıldığında tekrar açılmıyordu cihazı yeniden başlatmak gerekiyordu. Düzeltilmiş.
-kilit ekranı döngüsündeki sorunlu türkçeleştirmeler düzeltilmiş.
-Hava durumunda ara ara ağa bağlanılamadı hatası alınıyordu düzeltilmiş.
-Köşeleri ovalleştirme gelmiş.
-Kilit tuşuna 5 kere basınca acil durum mesajı ile konum atma gelmiş.
Şimdilik tespit ettiklerim bunlardır.
Son düzenleme: