Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

romeos58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hkn
Cihazım
mi note 3
Konular
1
hocam selam persist kısmını kesinlikle işaretlemeyin demişsiniz twrp yüklüydü ben işaretledim ama herhangi bir sorun olmadı sorun olmuşmudur
Bende sıfır aldım sayılır. 1 haftalık cihaz almıştım. Ses kısıktı. Bu yöntemle ancak ses yükseltebildim. Dediğiniz her cihazda aynı olmayabiliyor ne yazıkki. Yazılımla çözmek donanımı bozma ihtimalinden daha iyi. Yazılım bozulursa tekrar rom atar çözersin. Ama donanıma zarar vermek daha tehlikeli yanlışlıkla başka birşeyi bozarsın sonra telefon çöp olur. (Daha önceden başıma geldi çünkü)

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
hocam selam persist kısmını kesinlikle işaretlemeyin demişsiniz twrp yüklüydü ben işaretledim ama herhangi bir sorun olmadı sorun olmuşmudur
Persist silindiyse eğer arama esnasında kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmaz. Ekran ışığı otomatik yaptığınızda çalışmaz. Telefonu ters çevir sustur gibi Sensörler ile çalışan özellikler çalışmaz. Eğer sensörlerinizde sıkıntı yoksa problem yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen dediğiniz gibi olabiliyor evet, çevremde 8 tane aynı kişi aynı telefonu deniyoruz ve çözüm aynı şekilde geldi.(Telefoncuyum o yüzden dikkatli açtım )
O zaman mantıklı bir deneme benim çevremde o işi yapacak dikkatli bir telefoncu olmadığı için yazılımsal hallettim. Dediğiniz yöntemide kullanabilir isteyenler :)

Yuzarsif28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Vodafone
Konular
2
Persist silindiyse eğer arama esnasında kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmaz. Ekran ışığı otomatik yaptığınızda çalışmaz. Telefonu ters çevir sustur gibi Sensörler ile çalışan özellikler çalışmaz. Eğer sensörlerinizde sıkıntı yoksa problem yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman mantıklı bir deneme benim çevremde o işi yapacak dikkatli bir telefoncu olmadığı için yazılımsal hallettim. Dediğiniz yöntemide kullanabilir isteyenler :)
Ben bu şekilde buldum yolu zaten çok bariz belliydi terleme ile vs biriken toz çok kalın bir katman oluşturmuş ki bu artık günümüz telefonların bir kısmında baş gösterir oldu.

yigitburakozden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
xiaomi
Konular
1

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam oraya baktım fakat linkler silinmiş ayrıca paylaşan kişi hakkında olumsuz yorumları görünce vaz geçtim. Yine de size sorayım dedim. Malum sayende eu roma sağlıklı bir şekilde geçtim.
Ben geçerken çok sıkıntı yaşadım 10 farklı konudan çözmeye çalıştım. Bir yerde bir şeyi anlatmışlar başka birşeyi atlamışlar. Bir yerde onu anlatmışlar diğerini atlamışlar. Yaklaşık 24 saat telefonsuz kalmıştım bu yüzden. :) Benim gibi bu konulara yabancı olanlara destek olmaktı amacım. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
Google kamera yı bi araştırayım. Düzgün birşey bulursam onuda eklerim.

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
Ben geçerken çok sıkıntı yaşadım 10 farklı konudan çözmeye çalıştım. Bir yerde bir şeyi anlatmışlar başka birşeyi atlamışlar. Bir yerde onu anlatmışlar diğerini atlamışlar. Yaklaşık 24 saat telefonsuz kalmıştım bu yüzden. :) Benim gibi bu konulara yabancı olanlara destek olmaktı amacım. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
Google kamera yı bi araştırayım. Düzgün birşey bulursam onuda eklerim.
Evet emrah bir çözüm bulalım şu googlecam için artık ben birkaç tane denedim olmadı hata veriyor :)

Son düzenleme:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Xiaomi.EU Rom Miui 10 v.10.3.1.0.OCHCNXM (Stabil) Sürümü
Center Clock v.10.3.1.0.OCHCNXM Aktif Etme Sürümü
Center Clock v.10.3.1.0.OCHCNXM Pasif Etme Sürümü Eklenmiştir.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Evet emrah bir çözüm bulalım şu googlecam için artık ben birkaç tane denedim olmadı hata veriyor :)
Aynen bendede aynı sorun oluşuyor. Kamera durduruldu hatası alıyorum. 5-6 farklı sürüm denedim hepsinde aynı sonuç. Stock kameraya devam anlaşılan :)

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
emrahakkaya22 Hocam merhaba, twrp de telefonum flash disk olarak görünüyor ama 14 gb'lık yedeği atmak istediğim zaman 5-6 gb dan sonrasını yüklemiyor, 5-6 gb altında sorun yok.

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
Aynen bendede aynı sorun oluşuyor. Kamera durduruldu hatası alıyorum. 5-6 farklı sürüm denedim hepsinde aynı sonuç. Stock kameraya devam anlaşılan :)
Ben test ettiklerimden tutarlı bir şey bulsaydım sana paslayacaktım konuya eklemen için bayağıdır bakıyorum ama yok maalesef.

Üst Alt