Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Zipler uçtuysa ve pc telefonu flash bellek olarak görmüyorsa konudaki şu bölümü uygulayınız

7-) Bilgisayarınız Telefonunuzu Flash Bellek olarak görecektir. (Eğer Görmez ise TWRP Kurar iken kullandığımız ADB'ye ihtiyacımız olacak. TWRP Recovery Yükleme Bölümünden indirip aşağıdaki adımları takip ediniz.)
7-1-) Öncelikle Romunuzu D:\ADB\ Klasörünün içine atınız. (ADB yi Açtığımız klasör yani)
7-2-) Başlat - Çalıştır - CMD ile MS-DOS Komut sistemini çalıştırın.
7-3-) ADB Klasörünü nereye kopyaladıysanız. (TWRP Kurarken D: yi kullanmıştık. Ona göre anlatıyım.)
Verilecek Komutlar = D: (Enter) - CD ADB (Enter) ile MS-DOS Üzerinden ADB Klasörüne giriş yapıyoruz.
7-4-) ADB Klasörüne girdikten sonra Verilecek komut = adb push rom.zip /sdcard/rom.zip (ROM.ZİP Adlarında ADB Klasörüne Attığınız Romun adını yazacaksınız.) Örn: xiaomi.eu_multi_MINote3_V10.2.3.0.OCHCNFK_v10-8.1.zip (xiaomi den sonra [TAB] tuşuna basarsanız yazının gerisi gelir.)
adb push xiaomi.eu_multi_MINote3_V10.2.3.0.OCHCNFK_v10-8.1.zip/sdcard/xiaomi.eu_multi_MINote3_V10.2.3.0.OCHCNFK_v10-8.1.zip
( Bu işlemler sırasında Telefonunuz TWRP Recovery Ekranında ve Bilgisayarınıza bağlı olmalıdır.)

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Mi note 3 hoparlör ve ahize ses yükseltme yaptim sesin yükseldiğini gördüm ama bunu iptal etmek istiyorum nasıl iptal edebilirim ??
Müziklerde falan cok ses cıktığı için ahizeden cızırtılar gelmeye başladı ahize patlaması falan olursa uğraşayamayacagımı duşunerek iptal etmek iatiyroum ?

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Mi note 3 hoparlör ve ahize ses yükseltme yaptim sesin yükseldiğini gördüm ama bunu iptal etmek istiyorum nasıl iptal edebilirim ??
Müziklerde falan cok ses cıktığı için ahizeden cızırtılar gelmeye başladı ahize patlaması falan olursa uğraşayamayacagımı duşunerek iptal etmek iatiyroum ?
İptal etmek için magisk içinden eklediğiniz modülleri kaldırın.

horatio

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta seviye
Cihazım
mi 5
Konular
0
ses yükseltmeler için mgisk 16 yı yükliyorum. modülü ekleyebiliyorum fakar diğer modülü ekleyemiyorum mgis 17 kullan diyor. 17 yi yükleyince de telefon açılmıyor. Ses yükseltmeler için güncel bir düzeltme va mı acaba? Yoksa hata mı yaptım bir yerde.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
ses yükseltmeler için mgisk 16 yı yükliyorum. modülü ekleyebiliyorum fakar diğer modülü ekleyemiyorum mgis 17 kullan diyor. 17 yi yükleyince de telefon açılmıyor. Ses yükseltmeler için güncel bir düzeltme va mı acaba? Yoksa hata mı yaptım bir yerde.
Magisk 16 yı yükledikten sonra Magisk i son versiyona güncelleyin. 18.1 versiyon son. 17 de kalmayın. 3-4 defa güncelleme alıyor. İlk başta telefonda hafif bi kasma gerçekleşir. Kapatıp açtığınızda kasma düzeliyor.
Burdan direk 18 indirip son versiyon 18.1 e güncelleyin

horatio

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta seviye
Cihazım
mi 5
Konular
0
Tamamdır akşam dediğiniz gibi deneyeceğim, sağolun.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Security

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi Note3
Konular
3
Hocam bende globaldeykende sıkıntı vardı zaten. Romluk bir durum yok çok şükür. Dün eu romu yükledim diye pişman oldum demiştim ama sorunlarımı çözünce iyikide geçmişim diyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ne varsa işaretledim bunda persist te varmış. :) Sensörlerim gitti. Ama çok şükür dün hallettim o sorunu. Bugün mutlu ve huzurluyum. 15 tane 3.parti tema bile yükledim :)
Hocam bende aynı şekilde persist dosyalarını sildim. Ne bootloader CMD ile ne de twrp imaj yükle kısmından bir türlü yükleyemedim. Yardımcı olur musunuz? Mi Note 3 cihaz.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam bende aynı şekilde persist dosyalarını sildim. Ne bootloader CMD ile ne de twrp imaj yükle kısmından bir türlü yükleyemedim. Yardımcı olur musunuz? Mi Note 3 cihaz.
Ben çözümü orjinal romunu indirip içinden persisti kopyalayıp orjinal miui9 globali tekrar yükledim. Sonra Twrp ile persisti kurdum. Miui9 da sensörlerim düzeldikten sonra tekrar xiaomi.eu yu yükledim. Bu konudanda inceleme yapabilirsiniz. Bu konuyu baz almıştım sorun yaşadığımda. Rehber - Persist Nasıl Yüklenir?

Security

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi Note3
Konular
3
Ben çözümü orjinal romunu indirip içinden persisti kopyalayıp orjinal miui9 globali tekrar yükledim. Sonra Twrp ile persisti kurdum. Miui9 da sensörlerim düzeldikten sonra tekrar xiaomi.eu yu yükledim. Bu konudanda inceleme yapabilirsiniz. Bu konuyu baz almıştım sorun yaşadığımda. Rehber - Persist Nasıl Yüklenir?
Aynı şekilde uyguladım. Ancak benim cihaz china sürümü olduğu için global yükleyince persist düzelmedi ayrıca imeiler null oluyor. Şükür ki twrp full backup vardı yoksa imeiden de olacaktım. Başka alternatifi yok sanırım böyle kullanacağız

Üst Alt