Bootloader kilidi açıksa kendi cihazınıza uygun twrp yükleyip yine cihazinizla uyumlu linkleri indirip işlemleri yapabilirsiniz.Note 6 pro içinde yapabilirmiyiz bu işlemleri.
Bootloader Kilit AçmaNote 6 pro içinde yapabilirmiyiz bu işlemleri.
Gcam kullanmadığım için gcam ile ilgili bilgim yok. Forumu araştırmanızı tavsiye ederim.Mi note 3 cihazimda Miui 10 global rom yukluyken pixel Roma gecis yaptim. Hersey haliyle sifirlandi. Ancak fark ettim ki magisk de silinmiş. Ondan mi bilmiyorum ama indirdigim GCAM apk lari calismiyor. TWRP ye girip dosya yoneticisine girdigimde bos görüyorum halbuki zipler yuklu. Ancak twrp bos gösteriyor. Bu sorunu nasil çözebilirim?
Peki depolama bos gozukuyor onu nasil duzeltirim? Zipleri göremiyorum.Gcam kullanmadığım için gcam ile ilgili bilgim yok. Forumu araştırmanızı tavsiye ederim.
Odin samsung ta kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Eğer bootloader kilidinizi açma işlemini yaptıysanız kolay kurulumla yapabilirsiniz.Bu twrp yi Odin gibi birşeylede yüklüyorlardı. Öyle yapmann yolu yok mu ilk kez yapacağım. Eu rom geçmek istiyorum.
Depolama boş gözüküyor derken 0 mb mı görüyorsunuz yoksa attığınız zipler mi silinmiş durum da.Peki depolama bos gozukuyor onu nasil duzeltirim? Zipleri göremiyorum.