Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat
Persist önceki versiyon twrp de vardı konudakinde yok. Persist sensörlerle alakalı bir durum. Telefonla konuşurken ekranın kapanmaması yan çevirince yan dönmemesi gibi sensör problemleri meydana geliyor. Ve düzeltmek için baya bi uğraş gerektiriyor.
Bende yapı kredinin world mobil programın da , mobil ödeme açmak istediğimde telefonunuz rootlu hatası verdi. Ama bonus flas ile nfc ile ödeme yapabildim.
Bende maximumda aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bi ara çözmüştüm. Sonra tekrar rom yükledim şuanda çözemedim. (Daha önce nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum çünkü)
Quick apps durduruldu hatasının çözümünü buraya yazdıktan sonra sitede arattım ve başka bir başlık altında buldum hata vermiyor artık bu saate kadar vermedi daha vereceğini sanmıyorum. Küçük bir apk Quick apps nin yüklüyorsunuz hemen güncelleniyor hızlı uygulamalar diye türkçe oluveriyor. Mi market filan denemeyin boşa ben tecrübe ettim hepsini kalıcı olan bu en azından bende sıkıntı yok artık bi inceleyin. Yardım - Quick Apps durduruldu hatasi
Bende maximumda aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bi ara çözmüştüm. Sonra tekrar rom yükledim şuanda çözemedim. (Daha önce nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum çünkü)
Quick apps durduruldu hatasının çözümünü buraya yazdıktan sonra sitede arattım ve başka bir başlık altında buldum hata vermiyor artık bu saate kadar vermedi daha vereceğini sanmıyorum. Küçük bir apk Quick apps nin yüklüyorsunuz hemen güncelleniyor hızlı uygulamalar diye türkçe oluveriyor. Mi market filan denemeyin boşa ben tecrübe ettim hepsini kalıcı olan bu en azından bende sıkıntı yok artık bi inceleyin. Yardım - Quick Apps durduruldu hatasi