Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam bende global rom yüklü ahize sesi için dediklerinizi yaptım fakat telefon fastboot a giriyor ve orda kalıyor anlamadım. Power tuşuna basılı tutuyorum tekrar fastboot açılıyor çıkamadım fastbootdan sebebi nedir sizce?

+edit: Telefona vermiş olduğunuz Eu Rom kurdum açıldı telefon fakat aşırı şekilde yavaş sebebi ne olabilir daha önce de kullanmıştım eu rom ama anlam veremediğim bir yavaşlık var

+edit:Telefonu sıfırladım twrp'den şimdide simkart yok hatası alıyorum ve aynı şekilde çok yavaş :D yardımlarınızı bekliyorum
Hocam temiz kurulum yaptınız dimi. Twrp temizleme seçeneklerinde otg hariç herşeyi temizledinizmi? Temiz kurulumda sorun olmaması lazım. 3 kere yükleme yaptım çünkü hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

ayranci.veli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
9
Hocam temiz kurulum yaptınız dimi. Twrp temizleme seçeneklerinde otg hariç herşeyi temizledinizmi? Temiz kurulumda sorun olmaması lazım. 3 kere yükleme yaptım çünkü hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
hocam tekrar kurulum yaptım en baştan düzeldi, anladığım kadarıyla Magisk de sıkıntı vardı sanırım düzeldi şimdi açıklamalar için teşekkürler

yolgezer2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Note 3 Pro
Meslek
Amale
Konular
4
eline emegine saglık benin sormak istediğim cihaza sonradan imei atılmış twrp den eu rom yüklersem imei uçarmı ?

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Üstad Selamlar
Fastboot yönetimi temiz kurulum yaparak global betadan global kararlı sürüme geçtim.
Daha sonra Twrp ve Magisk yükleyerek ses yükseltme işlemlerini yaptım. Çok teşekkürler.

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Üstad Selamlar
Fastboot yönetimi temiz kurulum yaparak global betadan global kararlı sürüme geçtim.
Daha sonra Twrp ve Magisk yükleyerek ses yükseltme işlemlerini yaptım. Çok teşekkürler.
Rica ederim güle güle kullanın.

aseker76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdurrahman
Cihazım
mi note3
Konular
0
TWRP Temizleme Seçenekleri Konuya Eklendi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah razı olsun emeklerinden Dün akşam gördüm Keşke önceden görseydim Emrah telefonu temizleyeyim derken herşey gitti sil baştan bir daha kurdum Ama USB den kurarken bayağı bir uğraştım bu sefer. kuruyorum sistem yeni baştan başlat diyorum yazılım yok diyor twrp de ADB sideload seçeneği var tıkladıktan sonra bişey açılmadı geri döndüm bir daha romu flashladim açıldı şükür yedekte yok sil baştan herşeyi Bir daha indiriyorum.
Bankacılık işlemlerinde sıkıntı olmaz değil mi ? Güvenlik açısından...

Son düzenleme:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
eline emegine saglık benin sormak istediğim cihaza sonradan imei atılmış twrp den eu rom yüklersem imei uçarmı ?
Onun için birşey diyemiyorum. Hiç bilgim yok o konuda.

hocam tekrar kurulum yaptım en baştan düzeldi, anladığım kadarıyla Magisk de sıkıntı vardı sanırım düzeldi şimdi açıklamalar için teşekkürler

Allah razı olsun emeklerinden Dün akşam gördüm Keşke önceden görseydim Emrah telefonu temizleyeyim derken herşey gitti sil baştan bir daha kurdum Ama USB den kurarken bayağı bir uğraştım bu sefer. kuruyorum sistem yeni baştan başlat diyorum yazılım yok diyor twrp de ADB sideload seçeneği var tıkladıktan sonra bişey açılmadı geri döndüm bir daha romu flashladim açıldı şükür yedekte yok sil baştan herşeyi Bir daha indiriyorum.
Bankacılık işlemlerinde sıkıntı olmaz değil mi ? Güvenlik açısından...
Geçenlerde bende hata yaptım herşey gitti bendede. Mi bulutu devre soktum bende. :)
Rom için diyorsan bankacılığı sorun yok. Magisk root için diyorsan magisk hide den bankacılık uygulamalarını seçip root gizleyebilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

bosanac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam Yazınızda Persist'i Sıfırlamayın Demişsiniz. Hocam Peki Persist'i Sıfırlarsak Ne Gibi Bir Zararı Olur?

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Onun için birşey diyemiyorum. Hiç bilgim yok o konuda.

Geçenlerde bende hata yaptım herşey gitti bendede. Mi bulutu devre soktum bende. :)
Rom için diyorsan bankacılığı sorun yok. Magisk root için diyorsan magisk hide den bankacılık uygulamalarını seçip root gizleyebilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende yapı kredinin world mobil programın da , mobil ödeme açmak istediğimde telefonunuz rootlu hatası verdi. Ama bonus flas ile nfc ile ödeme yapabildim.

Creative36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Creative
Cihazım
xiaomi mi note3
Konular
0
teamwiewer le yardımcı olabilecek varmı bi türlü yapamadım?

Üst Alt